Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: 2 sygny :D  (Przeczytany 1933 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zboy
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 30.03.2008, 00:02:12 »

pierwsza jest moja
druga mojego kuzyna troszke mu pomogłem

* ichigo.png (89.17 KB, 400x150 - wyświetlony 266 razy.)

* Yondaime.png (156.5 KB, 420x170 - wyświetlony 263 razy.)

ism
Gość
« Odpowiedz #1 : 30.03.2008, 07:56:17 »

Ile razy można ... nie zakładaj galerii na dwie sygnatury, gdyż następnie założysz kolejną, kolejną i kolejną, do jasnej... nie wiem czemu tego administracja nie tępi ?
Co do sygnatur, są denne i dla tego też się czepiam, gdyby były super-mega-biper-hyper to wszystko ok.
Zboy
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 30.03.2008, 11:57:53 »

aha dzięki

JuNouMi
Użytkownik

Reputacja: 9 Offline Offline

Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

I'm not "√ ι ק"

« Odpowiedz #3 : 30.03.2008, 17:00:21 »

Ile razy można ... nie zakładaj galerii na dwie sygnatury, gdyż następnie założysz kolejną, kolejną i kolejną, do jasnej... nie wiem czemu tego administracja nie tępi ?

Hmm... Ja założyłem moją galerie z 4 sygnaturami, potem konsekwentnie ją uzupełniam - nadal to robię. Więc nie wiem czemu nie można jej założyć dla 2 skoro się ją uzupełnia.

Co do sygnatur, są denne i dla tego też się czepiam, gdyby były super-mega-biper-hyper to wszystko ok.

Galerii nie zakłada się tylko po to aby pochwalić sie zajebiście "super-mega-biper-hyper" sygnaturami, ale też żeby pokazać początki, dowiedzieć się co zmienić, nawet żeby się czegoś nauczyć i poznać zdanie innych.

Twoja nie konstruktywna krytyka jest dla mnie co najmniej nie zrozumiała - tak ciężko o argumenty?

@topic - sygnatur nie oceniam bo uważam że się do tego nie nadaję, ale powiedzieć ogólnie mogę.

Nie podoba mi się to że na tych sygnaturach jest tak pusto, druga sprawa to to że nie pasują mi napisy do tematyki.

To tyle  Uśmiech - tak jak zwykle większość radzi, ja też to zrobię - poczytaj tutoriale..

Kifer71
Gość
« Odpowiedz #4 : 30.03.2008, 17:25:45 »

Nannari bardzo mądre słowa. Przyłączę się też do komentarza wpisu ism odnośnie jakości grafik autora tematu. Zacytuję tu słowa (w nie oryginalnym brzmieniu) mistrza Fredry:
"Mądra krytyka motywuje, głupia dołuje", a która część się odnosi do ism pozostawiam Waszej ocenie.
ism
Gość
« Odpowiedz #5 : 30.03.2008, 17:30:14 »

No możliwe, ale mając w galerii pięć sygnatur nie nazwałeś jej dwie, to bez sensu pisać temat na siłę, po za tym dobrze by było aby w temacie znajdowała się nazwa użytkownika. Po drugie nie można chwalić się własną głupotą i brakiem umiejętności, po prostu najlepiej poćwiczyć samemu, a kiedy uwierzymy w to, że jesteśmy dobrzy dodać i posłuchać krytyki. Dla Zboy może być lepszym rozwiązaniem usłyszeć jedną obrazę i skasować temat czytać obrażanie własnego artyzmu od innych użytkowników, nie ? Mrugnięcie
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: 2 sygny :D
Skocz do: