@Sebastian i RRH: niewiele ruszymy niestety do czasu gdy Szef wszystkich szefów nie będzie mial mozliwosci na dluzsza chwile znow poswiecic sie forum, teraz ma obowiazki o wiele wazniejsze i naglace - z tym sie chyba zgodzicie prawda? Poza tym... Sebastian czytaj taski i admin zone

Działu narazie nie będzie, ale jest szykowany, aktualny skrypt pojdzie pod renowacje i cala machina zmian w indeksie bedzie mogla pojsc w ruch. Tymczasem zapraszam do tematu stworzonego przez Ziomioslawa, gdzie juz zarowno Kifer jak i ja dalismy swoje propozycje nowych kategorii. snufkin dal propozycje reorganizacji wygladu etc. Wystarczy przegladac butracker i tam komentowac oraz admin zone moi drodzy. zawsze to chociaz troche wiecej informacji.
Odnosnie tego, ze to jest maly zasieg dzialania... hmm... docelowo mam nadzieje, ze pojawi sie jeszcze kilka ulepszen z tym projektem zwiazanych

Wtedy bedzie wam o wiele przyjemniej mam nadzieje wykonywac ten obowiazek. Poza tym, osoby, ktorych nie interesuje udzial w konkursie to jedna grupa, a ta grupa ktora chcialaby zglosic ich galerie i wypromowac? Oni tez moga na autorow naciskac

np. podoba mi sie galeria swietnych
layoutów pana XX, ale on nie napisal nawet slowa o nich. Moge do niego napisac i poprosic zeby napisal po 2 zdania, dlaczego zrobil taka prace, czym sie kierowal etc.

Kazdy ma prawo do prywatnej korespondencji moi drodzy
Liczę na to, ze z czasem wejdzie to w nawyk, zeby opisac troche prace

A jesli uzupelniacie i nie pamietacie ile warstw cos mialo albo jak dlugo to robiliscie - to pizczie mniej wiecej, przeciez nie bedziemy was bic linikami po rekach za brak precyzi