Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Tutorial na Sig  (Przeczytany 1218 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kostek8
Gość
« : 02.03.2008, 14:56:02 »

-
« Ostatnia zmiana: 01.02.2010, 01:35:18 wysłane przez kostek8 » Zapisane
edziuK
Użytkownik

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

American Staffordshire Terrier

« Odpowiedz #1 : 02.03.2008, 18:37:03 »

W indeksie jest pełno tutoriali na sygnatury i wątpie żeby ktoś napisał ci tutka.
Na pewno tu znajdziesz tut z podobnym efektem http://www.gimpuj.info/index.php?action=tutoriale
edziuK
Użytkownik

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

American Staffordshire Terrier

« Odpowiedz #2 : 02.03.2008, 19:28:12 »

Przeglądnij sobie tutki z użyciem ,,smudge''
np. ten http://www.gimpuj.info/sygnatury/smuge-sig-tutorial-by-banita36-wersja-tekstowa-by-daffy-t6888.0.html

PS: Nadal uważasz że nie ma?
INSEKT
Emeryt

Reputacja: 27 Offline Offline

GIMP: 2.8
JID: INSEKT@jabster.pl
Galeria Użytkownika

Ja tu tylko sprzątam

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 02.03.2008, 21:59:04 »

edziu_kosiara, ale po co Ty mu to tłumaczysz. Jeśli on nie zauważy tutoriala z identycznym efektem wielkiej, ciemnej sygnatury z piłkarzem, to jego zdaniem nie ma takiego tutoriala.
Ech, zero inwencji twórczej... Jak to mówi moja matka "Lenie! Wy to byście chcieli, aby tylko wszystko gotowe pod nos podstawić!".

Nie odpowiadam na wiadomości "(Bez tematu)".
Kilka rad, czyli how-to "jak nie wkurzyć Insekta": 1, 2, 3

Twój tutorial po to tyle czasu gnije w "Gotowych", żebyś nie musiał go więcej poprawiać, gdy zostanie przeniesiony do indeksu! Każda Twoja edycja sprawi, że tutorial zniknie i nie będzie widoczny, dopóki ja go nie przywrócę.
Samuel
Gość
« Odpowiedz #4 : 02.03.2008, 22:24:21 »

edziu_kosiara, ale po co Ty mu to tłumaczysz. Jeśli on nie zauważy tutoriala z identycznym efektem wielkiej, ciemnej sygnatury z piłkarzem, to jego zdaniem nie ma takiego tutoriala.
Ech, zero inwencji twórczej... Jak to mówi moja matka "Lenie! Wy to byście chcieli, aby tylko wszystko gotowe pod nos podstawić!".

Oj tak INSEKT twoja mama dobrze mówi Uśmiech mimo ze uczymy się robić sygnatury i inne pracę także uczymy się, własnej inwencji twórczej.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: Tutorial na Sig
Skocz do: