Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Witam Was!  (Przeczytany 1363 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zenfur
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
JID: zenfur@jabberpl.org
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Zenfur

« : 30.01.2008, 21:09:21 »

Witam!
Moj nick to Zenfur, jak pewnie wszyscy juz zauwazyli. Mam 13 lat i niedawno zaczalem sie bawic w gimpie, bo chcialbym sie nauczyc dobrze rysowac np grafiki do gier itp. ze wzgledu na opensource - mowiac krotko to moje hobby, ale nie robie tego najlepiej. Wstapilem tutaj, zeby sie uczyc i ze wzgledu na oczywisicie GIMPa!(cos czuje ze moja ulubionym dzialem bedzie "Tutoriale" Uśmiech 2)
A wiec, serdeczne pozdrowienia wszystkim na forum!!! Uśmiech co bedzie to bedzie

PS: Zapomnialem napisac, ze glownie interesuje sie pixel artem. Wiem, ze rownie dobrze moge to robic i w paincie, ale oczywiscie GIMP sie lepiej do tego nadaje a zobaczyc na tutorialach jak mozna uzyskac ciekawe efekty i samemu cos pokombinowac ( Zły) to juz swoja droga. Mam rowniez pytanie do was wszystkich : czy ktos moglby skontaktowac sie ze mna na jabberze i "uczyc" mnie? Co mam na mysli piszac uczyc? Wysylac do mnie liste (z kilku rzeczy) ktore mialbym narysowac, a potem ocenic jak to zrobilem, jezeli ktos jest chetny pomagania mi w taki sposob prosze najpierw napisac na forum, bo jakos sam ani brat nie umie mnie zmobilizowac Chichot moze to niedorzeczna prosba, ale wierze, ze ktos sie interesuje tutaj pixelartem (i jest w tym dobry) opensourcem i jego wspieraniu oraz wspieraniu innych na forum.
PS2: chcialbym wspierac projekty MMORPG takie jak Stendhal i [u/]The mana world[/u](grywam w nie czasami) oraz Teewars!, (mam nadzieje, ze piszac i "reklamujac" to w pewien sposob nie łamie regulaminu!) Chichot

To tyle
« Ostatnia zmiana: 05.01.2016, 13:45:22 wysłane przez Zenfur » Zapisane

Nie patrzcie na licencje mojego profilu. Moja licencja to RCC - Róbta Co Chceta.
Pędzel służy do pędzlowania :-)
Ivellios
Gość
« Odpowiedz #1 : 30.01.2008, 22:20:59 »

Witam i ja i mam nadzieje, że będę mógł pomóc Uśmiech
Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #2 : 31.01.2008, 18:09:42 »

Witam, życzę miłego GIMPowania.
Ravicious
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Yep, that's right

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 31.01.2008, 18:12:22 »

Siemka.

Pixel art...na forum jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, być może jest.

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneIntroboxWątek: Witam Was!
Skocz do: