Gargosław
Użytkownik
Reputacja: 3
Licencja: Copyright
|
|
« : 24.06.2007, 23:43:47 » |
|
Na wstępie chciałbym podziękować greensand'owi za stworzenie nowego "dizajnu" dla projektu Oto efekt jego pracy: Jak wam się podoba? Czy macie jakieś pomysły? Coś zmienić? Poprawić?
|
|
|
|
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
|
|
« Odpowiedz #1 : 25.06.2007, 01:12:00 » |
|
Fajnie wygląda i dosyć profesjonalnie.
|
|
|
|
|
|
|
gewloh
Użytkownik
Reputacja: 11
JID: gewloh@gimpuj.info
Licencja: CC-NC-BY-SA
Hello. I wanna play a game.
|
|
« Odpowiedz #2 : 25.06.2007, 01:14:16 » |
|
Ja już się wypowiadałem i podtrzymuję swoje zdanie: poprzednie logo/top/banner czy jak to się zwie, bardziej mi się podobało. Greensand podobno miał pracować nad nowym, więc poczekamy na efekty jego pracy. W każdym razie aktualne średnio mi się podoba
|
|
|
|
|
|
|
Gargosław
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #3 : 25.06.2007, 09:58:04 » |
|
dla przypomnienia... oto stary banner: ale jak sam widzisz, kiedy kolorystyka uległa zmianie (z czerwonego na zielony) banner tez trzeba było poddać "liftingowi" aby pasował do reszty tak jak napisałeś wyżej greensand powiedział że jak tylko znajdzie trochę wolnego czasu to postara sie przygotować coś nowego
|
|
|
|
|
|
|
yasc
Użytkownik
Reputacja: 4
|
|
« Odpowiedz #4 : 08.07.2007, 18:23:20 » |
|
te postacie to trochę jakby z GTA (mogę się mylić) można walnąć trochę więcej renderów z różnych kategorii logo zielone mi się bardziej podoba a za stroną jestem jak najbardziej za
|
|
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Graphic from Heaven
|
|
« Odpowiedz #5 : 27.07.2007, 12:49:37 » |
|
Layout, ogólnie źle przygotowany, bierzcie pod uwagę styl zastosowany na forum gimpuj a jaki widnieje tam. Moim zdaniem to całkowicie wielka pomyłka. Można by zrobić nowy / lepszy. Ale jak kolega GreenSand ma dużo czasu to niech poprawia. Moim zdaniem layout jest słaby....
Co do wypowiedzi Noss'a : Ten layout nie jest wykonany profesionalnie, a tym bardziej nie wygląda czadersko na wypał. Po prostu patrzcie jak robią ludzie mający najwięcej do powiedzenia w temacie. Poczytajcie o aktualnych trendach, modach i ogólnie o (umiejętnych) projektowaniu stron.
|
|
|
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Graphic from Heaven
|
|
« Odpowiedz #7 : 27.07.2007, 14:51:17 » |
|
Nie wiem oco chodzi, pewnie oto że gość źle przygotował i ma się wzorować na tamtych ??
|
|
|
|
|
|
|
ubivbehwbcvjh
Użytkownik
Reputacja: 14
|
|
« Odpowiedz #8 : 27.07.2007, 15:17:47 » |
|
Nie wiem oco chodzi, pewnie oto że gość źle przygotował i ma się wzorować na tamtych ?? chodzi o to, że to znana strona i na każdym forum graficznym piszą, żeby podczas nauki projektowania się na niej wzorować tam są naprawdę świetne projekty no i można podejrzeć co się ludziom aktualnie podoba i co jest w modzie :]
|
|
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Graphic from Heaven
|
|
« Odpowiedz #9 : 28.07.2007, 14:46:26 » |
|
Co prawda to prawda LSR. a dizajn, możesz ty zrobić dla Render.net Ginfo.. ładne robisz, wiesz oco biega i ok. No chyba że pan gargosław się nie zgodzi to trudno
|
|
|
|
|
|
|
ubivbehwbcvjh
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #10 : 28.07.2007, 14:48:43 » |
|
Nie wiem czy jest sens, bo wielu osobom podobają się tego typu designy, choć w tym przypadku ze strony będą korzystać graficy. Mimo tego Ci bardziej doświadczeni nie korzystają z gotowych renderów, więc myślę, że można zostawić tak jak jest i strona nie będzie stratna.
pozdro :]
|
|
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Graphic from Heaven
|
|
« Odpowiedz #11 : 28.07.2007, 16:27:05 » |
|
No w sumie masz racje, ale moim zdaniem, strona jest bardzo słaba, normalnie klapa, top do wymiany, ciekawy jestem jaka będzie stopka, bo nie pokazał jej, dał gotowego screena tylko. IMHO strona będzie dla początkujących , to niech przygotują ją początkujący. pzdr
|
|
|
|
|
|
|
ubivbehwbcvjh
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : 28.07.2007, 16:51:10 » |
|
Przecież strona działa już długo pod adresem rendery.net
|
|
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Graphic from Heaven
|
|
« Odpowiedz #13 : 28.07.2007, 17:10:37 » |
|
a dzięki, widzisz nawet nie wiedziałem, ale nie mam zamiaru tam wchodzić...wybaczcie, ale troche...przesadziliście z oprawą graficzną..
|
|
|
|
|
|
|