Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aRootSprawy techniczneWątek: Tekst przy ustawianiu nowego hasła, a minimalna długość hasła
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Tekst przy ustawianiu nowego hasła, a minimalna długość hasła  (Przeczytany 1544 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Xinill
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.4
JID: Xinill@jabber.org
Galeria Użytkownika

Big, yellow ERROR.

« : 06.12.2007, 22:28:15 »

Cześć.

Nie jestem do końca pewien czy powinienem zakładać dla tego nowy temat, ale że nie znalazłem adekwantnego tematu (Czegoś a'la ''uwagi dotyczące forum'') to piszę tutaj. Dział mam nadzieję również odpowiedni.

Tak więc, przy ustawianiu nowego hasła, po przypomnieniu przez mail, pokazany jest taki tekst:
Dla zachowania największego bezpieczeństwa, powinieneś użyć co najmniej sześciu znaków z kombinacją liter, cyfr i innych znaków.

A więc piszę hasło na 5-6 liter, i po chwili wyświetla mi się komunikat że hasło musi mieć co najmniej 8 znaków - już widzicie o co mi chodzi? :>

Wiem że to błahostka, ale mimo wszystko sprawia "wrażenie niedopracowania", o. Mrugnięcie

Tyle.

Xin.

~~edit@down:~~
Dzięki, nie spodziewałem się odpowiedzi tak szybko. ;]
« Ostatnia zmiana: 06.12.2007, 23:03:26 wysłane przez Xinill » Zapisane
@Cakper
Administrator

Reputacja: 36 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: cakper@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 06.12.2007, 22:34:20 »

dzięki, poprawione
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aRootSprawy techniczneWątek: Tekst przy ustawianiu nowego hasła, a minimalna długość hasła
Skocz do: