Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: prośba- jak uzyskać taki efekt?  (Przeczytany 1301 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
crasch
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

crasch

« : 01.12.2007, 19:29:53 »

Witam, jestem tu nowy, i stosunkowo od niedawna używam gimpa. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pomógł mi uzyskać efekt zdjęcia z linku poniżej (nie umiałem go zamieścić tutaj Zawstydzony ), najlepiej tworząc tutka dlatego że jeszcze mało sam potrafię zrobić Język

link do zdjęcia :    http://www.imagic.pl/pupload/view/76264
ps. chodzi mi oczywiście o zdjęcie na dole z prawej:-)
snufkin
Gość
« Odpowiedz #1 : 01.12.2007, 20:41:15 »

Czyli co dokładnie chciałbyś zrobić? Bo z opisu to niestety nie wynika, albo to ja jakiś niekumaty jestem...
crasch
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

crasch

« Odpowiedz #2 : 01.12.2007, 21:13:04 »

w sumie to mój błąd bo nawet tego za bardzo nie wytłumaczyłem. Chodzi mi o uzyskanie takiego efektu jaki jest na prawym dolnym zdjęciu w linku ktory dodałem. Czyli w porównaniu do dwóch pozostałych jest ostrzejsze,jakieś wygładzone itp, nie znam się na tym.Widać tą różnice właśnie wtedy kiedy sa koło siebie. Probowałem juz przy pomocy paru tutków (jakieś wyostrzanie, wygładzanie twarzy itp) tworzyć coś takiego ale efekty nie były zadowalające. Dlatego zwracam się z prośba do Was. Mam nadzieję że teraz wystarczająco jasno wytłumaczyłem o co mi chodzi.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: prośba- jak uzyskać taki efekt?
Skocz do: