Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Nordic Anime Signatures Gallery ;)
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Nordic Anime Signatures Gallery ;)  (Przeczytany 1255 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nordic
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.3
Galeria Użytkownika

« : 19.10.2007, 20:06:17 »

Od razu mówię: korzystam z Gimpa niezbyt długo. Dam wam kilka swoich sygnatur do oceny Mrugnięcie Wydaje mi się, że aż takie straszne nie są  ^-^ Chciałabym, żebyście powiedzieli co trzeba poprawić, itp.

No to jedziemy:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Aha, nie są wrzucone w kolejności w jakiej je robiłam. No i na niektórych nie ma napisów, ale to celowo, bo robiłam nie dla siebie.

kirka12
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: CC-BY
Galeria Użytkownika

I am what I am

« Odpowiedz #1 : 19.10.2007, 20:23:59 »

1.
1.Fajna syga....mam wrażenie, że od początku do końca była robiona z pomysłem...9/10

2.
2.Troszeczkę słabo wtopiony render...7,5/10

3.
3.Fajny styl pracy...tylko nieco pusta ta syga....8/10

4.
4.Podobnie jak praca wyżej...fajny styl...lecz nieco pusta...8/10

5.
5.Render nie do końca pasuje kolorystyką do tła...7/10

6.
6.Fajna praca...chociaż tło mogłoby mieć prześwity żółci...no i napisy też powinny być w odcieniach żółto-czerwonego koloru....8,5/10

7.
7.Fajny pomysł....tylko render nie do końca wtopiony...hm...no i brak ramki....7/10

8.
8.Supcio ! Hmm....dla poprawienia efektu jedna z postaci mogłaby mieć odcień podobny do tła....8/10

9.
9.Fajna syga....chociaż ten biały cień, który widać przy dłoniach mógłby być przy całej postaci...9/10

Ogólna ocenka prac...8/10

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Nordic Anime Signatures Gallery ;)
Skocz do: