Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] Opcja zapisania zmian przed zamknięciem zniknęła?
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: [ROZ] Opcja zapisania zmian przed zamknięciem zniknęła?  (Przeczytany 1239 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cysiek1991
Gość
« : 10.09.2014, 16:38:15 »

Witajcie. Zainstalowałem najnowszą wersje gimpa oznaczona numerkiem 2.8.14.1 i po uruchomieniu jej i załadowaniu mojej pracy i zapisaniu zmian, chciałem okno zamknąć ale wyskoczyło mi okno czy chce zapisać zmiany czy je porzucić. Przed aktualizacją miałem tę opcję odznaczoną. Ja ręcznie zapisywałem i po zamknięciu gimpa nie wyskakiwało żadne okienko z ostrzeżeniem. Byłą taka opcja w preferencjach. Teraz jej nie mogę znaleźć i właśnie dlatego piszę. Czy ta aktualizacja tę opcję usunęła czy ja jej nie mogę znaleźć?  Niezdecydowany

Problem dla mnie jest uciążliwy bo nie widzi mi się klikaniu Porzuć zmiany w każdym okienku jeśli otworze kilkanaście obrazów...

/edycja. Poradziłem sobie sam.
Najnowsza aktualizacja usuwa jednak tę opcję...
http://i.imgur.com/OlsXE6Y.png
« Ostatnia zmiana: 10.09.2014, 19:29:45 wysłane przez Ziomioslaw » Zapisane
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] Opcja zapisania zmian przed zamknięciem zniknęła?
Skocz do: