Niedawno otworzylem sobie galeryjke. Ilosc prac nie jest powalajaca, ale na pewno przybedzie ich z czasem. Jedna z rzeczy przydatnych grafikowi do efektywnej pracy jest krytyka osob trzecich

. Zapraszam wiec serdecznie do podzielenia sie swoimi spostrzezeniami, uwagami, pomyslami, pochwalami czy czym tam jeszcze chcecie. Mozecie zostawic slad zarowno tu, jak i bezposrednio na stronie. Piszcie co o tym sadzicie, chetnie poczytam, wyciagne wnioski, podszlifuje techniki... Bardzo mi zalezy na opiniach, wiec za wszystkie zamieszczone z gory dziekuje
A teraz juz zapraszam do ogladania
http://www.sketchlog.xt.plZ gory dzieki za odzew.
Pozdrawiam
Adam
Edit: nie wiem czy w dobrym dziale umiescilem ten watek, bo tu (moja strona) jak widac rozne rzeczy sa i choc w wiekszosci jednak z przeznaczeniem na www, to jednak nie wszystkie. Jesli to jest zle miejsce, to prosze moderatora o przerzucenie watku w miejsce bardziej odpowiednie, a jesli nie - zostawcie jak jest

Po drugie: nie oceniajcie designu, bo to w 90% nie moja robota, tylko stylu drupala. Jesli sie ktos upiera to niech oceni top, bo to ja zmajstrowalem... no i kilka innych mniejszych rzeczy, ale to kosmetyka.