Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: [ROZ] Jak zainstalowac G'MIC?  (Przeczytany 25954 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
POGO
Użytkownik

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.8 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #28 : 07.09.2013, 15:15:29 »

Tak należy z dwóch zrobić jedną.

btw/ A z paniami to już tak jest musisz się do tego przyzwyczaić,wszystkie z magla.Język

A zamiast The Beatles do kawki polecam https://www.youtube.com/watch?v=v4b3MBkOx5k stawia na nogi i daje kopa.lol

adam09
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #29 : 08.09.2013, 04:17:30 »

POGO

Jesteś "niesamowicie-niesamowity Chichot". Chcesz wierzyć (a bardzo chcę żebyś chciał:) ) czy nie,ale dokładnie powtórzyła się sprawa z XP jak mi pomogłeś.Tylko wtedy nie podałeś mi linku do "Rock'O" Chichot .
Przy jej dżwiękach i jak zasugerowałeś-kubku bardzo mocnej kawy,popatrzyłem na rozpakowane paczki i ręka z myszą "sama" wskoczyła do Folderu  (jak na screenach) i jest GMIC  Chichot Chichot Chichot.
Ufff,ale radocha Chichot
POGO,dziękuję Tobie bardzo jak nie wiem co  Chichot.
Pani (w kolejności alfabetycznej Uśmiechbea i Hasia -niech jeszcze raz wybaczą moje rozkojarzenie i Wam Miłe Panie ,również serdecznie jak nie wiem co,dziękuję za pomoc.
Tym samym,problem z GMIC,został rozwiązany Chichot.
Daję screeny,z myślą o innych Userach,którzy zechcą zainstalować na Windows 8/64 bit GMIC.
P.S.
Oczywiście,tak jak napisał POGO,wskazałem "domek" gdzie jest GMIC,t.j.tak jak podała link Hasia.

POGO
Użytkownik

Reputacja: 7 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #30 : 10.09.2013, 20:11:07 »

adamie09 jesteś HERO ogarnąłeś  G'MIC i Separate+ to teraz żadna wtyczka nie powinna być już straszna. laugh
A jeśli Motörhead tak podziałał to trzeba Cię jak najszybciej "wystudzić" lol Tu coś dla Ciebie lol https://www.youtube.com/watch?v=RckftSmrCnE

Dzięki!
Pogo.

Strony: 1 2 [3]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] Jak zainstalowac G'MIC?
Skocz do: