Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Crash Bandicoot - maraton dla "Children's Miracle Network"
Ankieta
Pytanie: Pamiętacie Crasha
Tak
Nie
A kto to?
Lubie placki!

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Crash Bandicoot - maraton dla "Children's Miracle Network"  (Przeczytany 1149 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Skwarek
√ ι ק

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.8
JID: skwara96@aqq.eu
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Hello... it's me.

« : 23.07.2012, 21:19:47 »

Pamiętacie może słynnego jamraja pasiastego, który w latach 90 zawitał do waszych psx-ów? Jeśli nie to może jego zdjęcie odświeży wam pamięć Duży uśmiech:

A więc grupka jego fanów zamierza zagrać maraton gier z jego udziałem stworzonych na starego, poczciwego szaraka, czyli w:

• Crash Bandicoot
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
  • Crash Bandicoot 3: Warped
  • Crash Team Racing
  • Crash Bash
  • Crash Twinsanity (opcjonalnie, gdy zostanie im czas i gra zostanie wybrana w ankiecie, zachęcam do głosowania Mrugnięcie

Maraton odbędzie się w dniach 28-29 lipca 2012 o godzinie 14.00 czasu centralnego (co z moich obliczeń daje 21.00 naszego czasu, ale mogę się mylić, jak coś to mnie poprawcie).

Teraz pora powiedzieć troszkę jak będzie się to odbywało, a więc maraton będzie streamowany poprzez ustream pod tym linkiem: http://www.ustream.tv/channel/the-crash-bandicoot-ps1-marathon (jak widać na razie nie ma tam nic poza screenami z gier). Widzowie będą mogli stale czatować ze sobą oraz z członkami maratonu. Wszelkie donacje idą na rzecz Children's Miracle Network. Dodatkowo jeżeli wpłacone zostaną odpowiednio duże donacje to gracze będą zobowiązani zrobić rzecz z listy na tej stronie. Każdy kto wpłaci przynajmniej 5 dolarów ma możliwość wygrania koszulki z Crashem Uśmiech.

Jest to chyba już drugi maraton z Bandicootem, pamiętam jednak, że w pierwszym były wszystkie gry z konsol stacjonarnych, bardzo fajnie się to oglądało Uśmiech.

Na koniec link do strony z informacjami: http://onemorelifemarathoners.weebly.com/our-marathons.html

Będziecie oglądali?

DAJ MI LAMĘ :]
GIMP

"Dude, suckin' at something is the first step towards being sorta good at something."
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Crash Bandicoot - maraton dla "Children's Miracle Network"
Skocz do: