Ocenie tylko nie które bo nie chce stworzyć ściany tekstu (czytaj* jestem leniwy).
1 i 2: Rendery nie są w ogóle wklejone, jak dla mnie unikaj tego, kiedy w nr 1 nie jest to aż tak rażące, to w nr2 to po prostu odrzuca.
Nr3: Patrząc się od lewej do prawej myślałem "ujdzieeeeee arghadh ten napis". Jest bardzo łatwo zepsuć prace brzydkim napisem, trza zapamiętać że napis ma tylko dopełniać sygnaturę a nie być jednym z jej głównych elementów, gdy ja nie mogę dopasować dobrego napisu, nie daję go wcale, często wychodzi się na tym lepiej.
Nr5: Z wszystkich twoich sygnatur ta podoba mi się najbardziej, jest prosta, nie skomplikowana, ale nie odraza od siebie, jest ładna w swej prostocie.
Nr15: Nie jestem pewien co tam właściwie jest zrobione, jeśli te kolorowe kształty to jest render który gdzieś znalazłeś, a to co dodałeś to tylko odbicie, napis i te wymazane rogi, to naprawdę za dobre to nie jest, w tej sygnaturze IMO nie powinien znajdować się żaden napis.
Nr 22 i Nr23: Kolejne z serii proste ale dobre, nie ma napaćkane, wszystko ładnie pasuje, w 22 napis bardzo dobrze dobrany.
24: Ja to już napisów się nie czepiam...

W skrócie:
- Rendery - wtapiaj
- Napisy - używaj ich jako dopełniaczy, staraj się by były ledwo widoczne bądź chociażby pasowały stylem, ewentualnie na niektórych sygnach nie używaj ich wcale.