Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DWebdesign (Moderator: Hasia)Wątek: Sketchlog - moja galeria graficzna. Zapraszam do oceny.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Sketchlog - moja galeria graficzna. Zapraszam do oceny.  (Przeczytany 4022 razy)
Shade
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Shade

Zobacz profil WWW
« : 06.07.2007, 15:53:08 »

Niedawno otworzylem sobie galeryjke. Ilosc prac nie jest powalajaca, ale na pewno przybedzie ich z czasem. Jedna z rzeczy przydatnych grafikowi do efektywnej pracy jest krytyka osob trzecich Uśmiech. Zapraszam wiec serdecznie do podzielenia sie swoimi spostrzezeniami, uwagami, pomyslami, pochwalami czy czym tam jeszcze chcecie. Mozecie zostawic slad zarowno tu, jak i bezposrednio na stronie. Piszcie co o tym sadzicie, chetnie poczytam, wyciagne wnioski, podszlifuje techniki... Bardzo mi zalezy na opiniach, wiec za wszystkie zamieszczone z gory dziekuje

A teraz juz zapraszam do ogladania
http://www.sketchlog.xt.pl

Z gory dzieki za odzew.

Pozdrawiam
Adam

Edit: nie wiem czy w dobrym dziale umiescilem ten watek, bo tu (moja strona) jak widac rozne rzeczy sa i choc w wiekszosci jednak z przeznaczeniem na www, to jednak nie wszystkie. Jesli to jest zle miejsce, to prosze moderatora o przerzucenie watku w miejsce bardziej odpowiednie, a jesli nie - zostawcie jak jest Uśmiech

Po drugie: nie oceniajcie designu, bo to w 90% nie moja robota, tylko stylu drupala. Jesli sie ktos upiera to niech oceni top, bo to ja zmajstrowalem... no i kilka innych mniejszych rzeczy, ale to kosmetyka.
« Ostatnia zmiana: 06.07.2007, 16:23:39 wysłane przez Shade » Zapisane
ubivbehwbcvjh
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

ubivbehwbcvjh

« Odpowiedz #1 : 06.07.2007, 16:42:35 »

przyjemna stronka Uśmiech galeria też nawet niezła, najlepsze projekty te dla Ubuneo, pozdro

Shade
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Shade

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 07.07.2007, 18:12:36 »

Ciesze sie, ze Ci sie podoba. Jesli chodzi o ubuneo, to to, co jest na stronie odnosi sie do wersji sprzed 1.0, wiec jest troche nieaktualne, ale uwazam ze byly na tyle dobre, aby sie nimi pochwalic Uśmiech

A jak z reszta grafik? Jakie sa Wasze opinie?
ubivbehwbcvjh
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.2
Galeria Użytkownika

ubivbehwbcvjh

« Odpowiedz #3 : 07.07.2007, 19:16:42 »

jeśli chodzi o inne grafiki, to najlepsza jest papużka- lubię glass style choć nie jest trudny Uśmiech

Shade
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Shade

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 30.07.2007, 12:58:22 »

Czesc

Na www.jakilinux.org wisza sobie moje dwie propozycje na logo akcji "Linux dla szkół". Co prawda juz i tak wygralem, ale chcialbym wiedziec co o nich myslicie (na dole po prawej jest sonda a w niej odnosnik do prac). Dzieki za wszelkie komentarze

[EDIT] na dole macie te obrazki zamieszczone
« Ostatnia zmiana: 30.07.2007, 13:48:34 wysłane przez Shade » Zapisane
dejw
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
JID: dejw@jabber.org
Galeria Użytkownika

dejw

« Odpowiedz #5 : 30.07.2007, 13:33:34 »

mhm...domyslam sie ze ta zielona tarcza jest Twoja  Mrugnięcie jak dla mnie moze byc, to znaczy ze projekcik jest dosc fajny, ale troche samo logo open-source jest malo widoczne na tle, moim zdaniem powinno byc bardziej skontrastowane ( moze tarcza odrobine ciemniejsza a logo jasniejsze? ) ale ogolnie jest fajne  Uśmiech
Shade
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Shade

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : 30.07.2007, 13:41:10 »

Tzn. obydwie prace sa moje (tarcza i pingwin). Zreszta moze zamieszcze je tu, zebyscie nie latali po stronach jak Wam sie nie chce Uśmiech. Z tym, ze chwilowo nie mam dostepu do pingwina w svg bo gdzies zarchiwizowalem i nie wiem gdzie, wiec ten jest troche "niedorobiony" - tam gdzie powinny byc refleksy swietlne i wokol oczu bedzie przezroczyste tlo Uśmiech. Normalnie powinien byc tam bialy kolor

* glassby7.png (36.68 KB, 277x321 - wyświetlony 311 razy.)

* zeszyt.png (26.47 KB, 183x197 - wyświetlony 326 razy.)
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DWebdesign (Moderator: Hasia)Wątek: Sketchlog - moja galeria graficzna. Zapraszam do oceny.
Skocz do: