Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Moje pracki  (Przeczytany 1401 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kapitan_hak1995
Gość
« : 09.06.2007, 17:47:07 »

Nie wiem czy tak mogę, ale jeśli nie to proszę o usunięcie tego tematu. Oto link do mojej galerii prac: http://www.kapitanhak.yoyo.pl/?page_id=6. P.S. Co sądzicie o moim awatarze?
Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 09.06.2007, 17:59:18 »

Osobiscie powiem ze jest to malo wygodne i szczerze mowiac nie chce mi sie wchodzic na strone aby zobaczyc co tam jest a potem wrocic i oceniac. Malo wygodny sposob jest, ale coz jak wolisz.
Kapitan_hak1995
Gość
« Odpowiedz #2 : 14.06.2007, 14:05:20 »

Ok, jeśli tak będzie wam wygodniej to zrobię tu zwykłą galerię, jednocześnie aktualizując tamtą.
A oto nowa praca:

Jeśli chcecie mogę napisać tzw. "Tutoriala"
EDIT:
Nowa praca(4 wersje).

EDIT: "Następniejsza" Uśmiech.
« Ostatnia zmiana: 20.06.2007, 11:09:08 wysłane przez Kapitan_hak1995 » Zapisane
Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 20.06.2007, 10:24:59 »

Byloby super jakbys oddzielal obrazki od siebie i tekst od obrazkow Uśmiech

Zblizenie na kwiat jest ciekawe, ale w takich wymiarach niezbyt mi sie podoba, tak samo z praca ponizej. Sprobuj pracowac w mniejszych wymiarach od poczatku, tak kadrowac, aby mialo to sens i ladny efekt.

Wydaje mi sie ze mogles lepiej wykadrowac wnetrze kwiatu, nie jestem pewna czy widze czy tez czy nie widze ramki, ale to nie jest obowiazkowe... jakis napis bylby mile widziany przy pracy tak przedstawionej.

@Mordka tej pani swieci sie tka, ze mm ochote pokazac jej reklame jakiegos matujacego specyfiku Uśmiech Mogles w stosunkowo prosty sposob usunac ten efekt. Rozmiary, brak napisu dzialaja na niekorzysc... zmniejszylabym takze wielkosc glowy Uśmiech w wersji monochrome wygladaloby swietnie gdyby nie te plamy na twarzy
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Moje pracki
Skocz do: