|
|
matiusmm
Użytkownik
Reputacja: 3
JID: matiusmm@aqq.eu
Licencja: Copyright
♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
|
 |
« Odpowiedz #1 : 23.05.2007, 18:43:11 » |
|
CirSs: 1 Ivellios: 0
obie nie są złe, ale postawie na CirSs'a bo u Ivellios'a widzę spikselowane rzeczy, które nie są fajne i twarz za nadto czewona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddy Kruger
Użytkownik
Reputacja: 14
Gimpowid
|
 |
« Odpowiedz #2 : 23.05.2007, 20:16:19 » |
|
CirSs: 1 Ivellios: 1
Podoba mi się jej prostota i przejrzystość. W pracy przeciwnika tego brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuutay
Użytkownik
Reputacja: 4
Stuningowany na zawsze. ^_*
|
 |
« Odpowiedz #3 : 23.05.2007, 22:14:27 » |
|
CirSs: 1 Nie jest zła ale... nie lubie takich sygn Ivellios: 2 po prostu podoba mi sie ! ładnie wspólgra
Ziomioslaw: uzasadnienie głosu?
Stg.: Ziomoslaw zrobione ;]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 24.05.2007, 15:29:45 wysłane przez Stg. »
|
|
Coś nowego: 
|
|
|
Szyszoux
Użytkownik
Reputacja: 8
Ojciec Dyrektor
|
 |
« Odpowiedz #4 : 24.05.2007, 14:40:38 » |
|
CirSs: 2 Ivellios: 2 Podoba mi się praca CirSs ze względu na dopasowane efekty, i ujednolicone kolory.
|
|
|
|
|
|
 CHECK
|
|
|
|
Ivellios
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : 24.05.2007, 15:22:57 » |
|
taka mała dygresj zanim oddasz głos przeczytaj regulamin Szyszouź, żębu móc głosować trzeba mieć przynajmniej 10 postów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CirSs
Użytkownik
Reputacja: 4
Ciagly rozwoj...
|
 |
« Odpowiedz #6 : 24.05.2007, 16:13:04 » |
|
taka mała dygresj zanim oddasz głos przeczytaj regulamin Szyszouź, żębu móc głosować trzeba mieć przynajmniej 10 postów
Lub 10 dniowy staz na forum Data rejestracji: 02.03.2007, 13:16:58
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLicOd
Nowicjusz
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #7 : 24.05.2007, 17:45:52 » |
|
CirSs: 3Ivellios:2 praca CirSs'a bardziej mi sie podoba fajne efekty, kolorek światło, napisik choc praca Ivellios tez nie jest zła 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pyza
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : 28.05.2007, 18:57:12 » |
|
CirSs:4Ivellios:2 kolory mi się bardziej podobają, na pracy Ivelliosa jest pusto, ale obydwie prace fajne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eso
Użytkownik
Reputacja: -8
On Ma Cuksy ^^
|
 |
« Odpowiedz #9 : 28.05.2007, 19:08:59 » |
|
CirSs:5 << wiecej ładnie kolory sux ale lepiej  Ivellios:2 << pusto 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calii
√ ι ק
Reputacja: 21
GIMP: 2.10 + GAP
|
 |
« Odpowiedz #10 : 28.05.2007, 20:18:02 » |
|
CirSs: 5 Ivellios: 3 Ladna sygnaturka, bez przesady, dobra ekspozycja postaci Praca CirSsa ma ta wade ze postac jest zalana efektami, ktore mi sie po prostu mniej podobaja, aczkolwiek pomysl uwazam za interesujacy. Wykonanie technicznie tez niezle. Ale z tych dwoch - czerwony mnie ozywil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziomioslaw
Administrator
Reputacja: 46
JID: ziomioslaw@jabber.org
Cyklista Apokalipsy
|
 |
« Odpowiedz #11 : 28.05.2007, 23:27:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eso
Użytkownik
On Ma Cuksy ^^
|
 |
« Odpowiedz #12 : 29.05.2007, 10:29:56 » |
|
moge coś dopowiezieć... jak widze na waszym forum strasznie dziko sie głosuje.. wy nie patrzycie ile kto wlozył wysiłku i pracy w sygne wy patrzycie na drobiazgi typu postac czy ma efekty czy nie .. zauważcie ze w wygranej pracy jest wiecej sił włozonych w prace i jak dla mnie kolo zasługuje na zwyciestwo.. juz myslałem ze przegra -.- jakbyscie wystawili taką prace na np. ubp to by praca #2 do zera dostała  no i ja sie nie dziwie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziomioslaw
Administrator
Reputacja: 46
JID: ziomioslaw@jabber.org
Cyklista Apokalipsy
|
 |
« Odpowiedz #13 : 29.05.2007, 13:48:37 » |
|
wada demokracji... (niektórzy nazywają to zaletą) "mówią mędrcy, decydują głupcy" - żartowałem.
No niestety, każdy ma swoje jakieś prywatne kryteria oceniania - mam niby je teraz analizować i wymagać Twoich?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calii
√ ι ק
|
 |
« Odpowiedz #14 : 30.05.2007, 11:40:14 » |
|
To ze ktos wlozyl 10h wysilku w prace i efekt jest moim zdaniem kiepski [nie mowie o tej pracy tylko ogolnie] to nie znaczy ze go nagrodze. Bo moim zdaniem zmarnowal co najmniej polowe swojego czasu na przesyt formy nad trescia. TO NIE JEST ubp ani inna stronka dla nastoletnich super tworcow fantastycznej śztuki, Kazdy powinien dac uzasadnienie, jesli jest wyjatkowo mizerne i skape - wtedy moderator prosi o rozwiniecie. Sa prace nad ktorymi ktos siedzial 3h a nie widac po nich efekciarskiego ociekania zajebioza popularna wsrod pseudo-pro-grafikow, ktorzy "z nudow" klikaja w programie. Kazda prace, kazde wyzwanie wypada oceniac z rownym szacunkiem dla czasu poswieconego na uzyskanie rezultatu jak i samej oceny pracy. "Dziwne" to sa sposoby oceniania promowane w takcih miejscach jak ubp czy inne, wyrazone koszmarnym jezykiem przede wszystkim i na odwal sie przez krytykow letniej nocy. Sa to najczesciej niedbale komentarze, pisane w przelocie i wrecz na kolanie. Mozna napisac krotki komentarz jak najbardziej, ale styl wypada trzymac w obu przypadkach. Przykladow dawac nie bede, zlych przykladow nie warto kopiowac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eso
Użytkownik
On Ma Cuksy ^^
|
 |
« Odpowiedz #15 : 30.05.2007, 16:30:37 » |
|
no u nas nie trzeba pisać komentarzy  wystarczy ze zagłosujesz u nas prowadzi sie dość duzo walk wiec wiesz nie chce sie nikomu pisać  pisze sie np. napis sux ale i tak zagłosuje bo w 2 pracy jest jesszcze gorzej  Calii nie chodziło mi tylko o czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calii
√ ι ק
|
 |
« Odpowiedz #16 : 30.05.2007, 22:23:45 » |
|
Tak jak powiedzialam - przeorst formy nad trescia, produkcja masowa komunizmu w stylu dzieci neostrady i trzepaka. Nie moje klimaty, nie wnos ich na to forum, bo nie spotkaja sie z akceptacja. Jesli bedzie inaczej to sie pewnie przestane pokazywac, bo szkoda mi czasu na wypociny niedojrzalych osob. Przegladalam ubplanet kiedys i jakis czas temu odswiezylam sobie obraz jaki tam mozna zastac. Stwierdzam ze nie ma tam zbyt wielu pozytywnych wzorocow ktore warto byloby przenosic w inne miejsca. Taka jest wlasnie moja opinia. Jednak szanuje zabawe tych osob i efekty tego, ale nie musze tolerowac tandetnych komentarzy, zwalaszcza takich w ktorych chca byc super wymiataczami a nie potrafia uszanowac innego czlowieka i jego pracy. Przy takich jazdach siedziec cicho nie mam zamiaru. Taka natura :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|