Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Poznań - Poszukiwane kursy prawie dowolnego tematu.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Poznań - Poszukiwane kursy prawie dowolnego tematu.  (Przeczytany 977 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ewe
Użytkownik

Reputacja: -5 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 29.05.2010, 16:56:06 »

Po raz kolejny szukam kursów/wykładów/zajęć/zdarzeń edukacyjnych (ciekawe lub przydatne) na terenie miasta Poznania, najlepiej odbywających się od czerwca do końca wakacji i uwzględniających młodszych uczestników (12-16 lat). Kilka lat temu sprawdziłem już kursy robotyki LEGO na Politechnice. Preferuje tematy związane z grafiką, a szczególnie łopatologiczne projektowanie serwisów www.

Typhon
Użytkownik

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 29.05.2010, 19:43:14 »

Najpierw to Ty wytłumacz co Ty właściwie chcesz, bo od robotyki LEGO do grafiki komputerowej to zdeczko daleko.

Ewe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 29.05.2010, 20:14:16 »

Pisałem. Coś o formie edukacyjnej. Czyli kursy głównie np. wspomnianej grafiki i projektowania. Określenie użyte w temacie, ,,prawie dowolnego tematu" oznacza mniej więcej tyle że niektóre tematy poza tymi dwoma mogą mi nie przypaść do gustu, (moda)ale nie odrzucam ich od razu.

Typhon
Użytkownik

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 30.05.2010, 13:46:26 »

My Ci kursu nie znajdziemy, bo nikt normalny nie będzie ślęczał i szukał kursów dla Ciebie, jak sam dokładnie nie wiesz czego chcesz. Takie porywanie się z motyką na słońce kompletnie nie ma sensu. Wejdź w Gugle, wpisz sobie KURSY EDUKACYJNE - POZNAŃ i miłego szukania.

Ewe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #4 : 30.05.2010, 18:28:34 »

Na początek - jak możesz mówić za całą społeczność forum? Zresztą nie chodzi tu o to by ktoś specjalnie tracił czas na przeglądanie wyników wyszukiwania w Google'u. Zwyczajnie proszę, o podanie informacji jeśli ktoś coś o czymś usłyszał. Kilka miesięcy temu pewna osoba poleciła mi Akademię Fotografii, wcale nie przeszukując zasobów internetu specjalnie dla mnie.
Ah, no i to do czego się przyczepiłeś (powtórzę) : cokolwiek, z podanymi przeze mnie poprzednio warunkami. No i preferuję grafikę.

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Poznań - Poszukiwane kursy prawie dowolnego tematu.
Skocz do: