Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Potrzebna okładka do gry. ^^
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Potrzebna okładka do gry. ^^  (Przeczytany 1092 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marcych26
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

marcych26

« : 29.04.2010, 16:49:22 »

Witam. Zakupiłem sobie w sklepie internetowym Steam grę "Serious Sam HD" Pierwsze i Drugie Starcie. Jako, iż nie zamierzam po każdym formacie na nowo ściągać gry z platformy, zrobiłem sobie oryginalną instalkę. Problem w tym, że chciałbym ją jakoś estetycznie trzymać, a nie żeby była to walająca się płyta z napisem "Instalka SSHD". Dlatego (jako iż jest to graficzne forum), prosiłbym kogoś, aby przygotował mi jakąś fajną okładkę do tej gry. Uśmiech 2 Oto obrazki z których można by ją zrobić, oczywiście jakby ktoś miał ochotę zrobić okładkę z innych obrazków, to proszę się nie krępować, ważne, żeby były one związane z grą "Serious sam HD":

Proszę, nie piszcie postów typu: "Nikt ci tego nie zrobi od tak, a tym bardziej za darmo!". Nikogo do niczego nie zmuszam, jak ktoś chce mi pomóc i zrobić ładną okładuchę, to proszę, jak nie - to nie. Każdy może okładkę dać, ja tylko wybiorę sobie tą, która mi przypadnie do gustu i tyle.

Aha, ostatnia sprawa. Zależy mi, żeby okładki przez was wysyłane miały rozdzielczość typu Mini-Case, czyli 460x458.

Z góry za nadesłane okładki dziękuję, mam nadzieję, że ktoś znajdzie chwilkę wolnego czasu, aby taką okładkę wykonać. Uśmiech 2

//EDIT

Zapomniałem dodać. Okładki mogą tyczyć się zarówno tylko jednej gry z serii (albo Pierwsze, albo Drugie starcie), albo może to być składanka z obydwu (w końcu to kolekcja). Uśmiech 2
davlasq
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.8
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 29.04.2010, 17:16:04 »

Ja zawsze w takich przypadkach po prostu wycinam kawałek z okładki znalezionej w necie, np.:

Projektujesz strony i chcesz się dowiedzieć, w jaki sposób są one realizowane? Zapraszam na mojego bloga o webdevie i nie tylko!
marcych26
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

marcych26

« Odpowiedz #2 : 29.04.2010, 18:25:08 »

No tak tylko ja jestem w tym całkowicie zielony. Uśmiech 2 BTW. Dzięki za ten obrazek. ;p Jako okładka nadaje się w 100%, jednak tylko na częś pierwszą. ;p Dałem ten temat po to, zeby moja okładka wglądala też trochę oryginalnie i fajno. Uśmiech 2  Nie chodzi tu o wycinki, tylko o coś całkowicie nowego. Chichot Tak więc czekam dalej i jeszcze raz dziekuję za opcję numer 1. Uśmiech
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Potrzebna okładka do gry. ^^
Skocz do: