Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Wypadek Samolotu Prezydenckiego
Ankieta
Pytanie: Żałujesz Lecha Kaczyńskiego i resztę ze zmarłych dzisiaj osób?
Tak. - 18 (36%)
Tak, ale myślę, że to Polske zjednoczy. - 11 (22%)
Średnio. - 5 (10%)
Tak, że aż płakałem. - 1 (2%)
Głupie pytanie; nie mam zdania. - 12 (24%)
Nie - 3 (6%)
Głosów w sumie: 48

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Wypadek Samolotu Prezydenckiego  (Przeczytany 54541 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #84 : 10.04.2010, 17:33:20 »

Zacząłem ten temat i nie wiedziałem, że w ciągu kilku godzin będzie tyle odpowiedzi.

Myślę, że wszyscy chcieliby żeby administratorzy dodali do topu symbol żałoby narodowej lub zmienić cały na czarno-biały

Myślę, żebyś nie wypowiadał się w imieniu wszystkich.
Nie przypominam sobie, żebyś modyfikowali layout przy okazji kolejnych, poprzednich narodowych żałób. Mogę co najwyżej zapytać nieobecnego Cakpra, czy mamy coś takiego. Osobiście nie widzę potrzeby obnoszenia się z żalem, traktuje go jako coś prywatnego każdego z nas osobna. Poza tym: kiedy w mediach temat tej katastrofy stał się niusem dnia, może ludzie potrzebują normalnego zakątka. Bądź co bądź życie zawsze toczy się dalej.

Niby po co nowy layout, wystarczy logotyp na desaturację + wstążka, ale zgadzam się z tobą, wg mnie nie jest to potrzebne...

Z punktu widzenia SMF, to byłby nowy szablon, oprócz desaturacji wszystkich grafik, trzeba by pewnie jeszcze zmodyfikować CSSy i pewnie jeszcze - w końcu to SMF - modyfikować te style na twardo wprowadzone w kodzie.

Modlić to jasne, że trzeba. Mną to wstrząsnęło, ale Tobą to nie. Dlatego odbierasz to za debilizm.

Nie trzeba, nie wszyscy odczuwają takie potrzeby, co nie znaczy, że obce są im ludzkie uczucia.
Terrqge
Emeryt

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #85 : 10.04.2010, 17:39:18 »

Z punktu widzenia SMF, to byłby nowy szablon, oprócz desaturacji wszystkich grafik, trzeba by pewnie jeszcze zmodyfikować CSSy i pewnie jeszcze - w końcu to SMF - modyfikować te style na twardo wprowadzone w kodzie.
Nie, nie trzeba było całego layoutu, popatrz np na forum Ubuntu, sam logotyp, ale w końcu to nie nasza-klasa więc jest to po prostu nie potrzebne...

A myślisz że co ja robię?! Po prostu dołączam się do innych pokazując, że jest mi zal. Nie od razu, że jest ze mnie anioł czy coś. Modlić to jasne, że trzeba.

Naprawdę, więc myślisz że jak postawić 2 nawiasy kwadratowe i gwiazdkę to od razu będzie to wyrażać twój żal, napisać 3 znaczki nie jest trudno... kwestia chwili, ale to czy naprawdę ci żal i że współczujesz nie okażesz jakąś tam zniczką zbudowaną z paru znaków...

Mną to wstrząsnęło, ale Tobą to nie. Dlatego odbierasz to za debilizm.

Nie, tu nie chodzi o tą tragedia, przy Michaelu Jacksonie było to samo... Wszyscy ludzie stawiali te debilne i nijak mające się nic do rzeczywistości gwiazdki...

Już od biedy jak tak strasznie chcesz okazać współczucie itp. słowami, to napisz coś w stylu "Wieczny odpoczynek racz... itd."
« Ostatnia zmiana: 10.04.2010, 22:46:18 wysłane przez Danyeru » Zapisane

Dareczna
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #86 : 10.04.2010, 17:47:22 »

Naprawdę, więc myślisz że jak postawić 2 nawiasy kwadratowe i gwiazdkę to od razu będzie to wyrażać twój żal, napisać 3 znaczki nie jest trudno... kwestia chwili, ale to czy naprawdę ci żal i że współczujesz nie okażesz jakąś tam zniczką zbudowaną z paru znaków...

Mną to wstrząsnęło, ale Tobą to nie. Dlatego odbierasz to za debilizm.

Nie, tu nie chodzi o tą tragedia, przy Michaelu Jacksonie było to samo... Wszyscy ludzie stawiali te debilne i nijak mające się nic do rzeczywistości gwiazdki...

Wiesz co? Nie chcę się kłócić (jak już to nie tu). Po prostu ja mam inne do tego zdanie, Ty masz inne. Od zawsze tak było (ze zniczami) i wątpię, aby szybko zostało to wytępione. Uważasz to za debilstwo - ja nie. Ale nie zaszkodzi postawić "wirtualny znicz" moim zdaniem.

Terrqge
Emeryt

Reputacja: 17 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #87 : 10.04.2010, 17:50:21 »

Nie, nie od zawsze... Kiedyś było całkiem inaczej, człowiek się chciał pokazać w internecie z jak najlepszej strony. Teraz te fotki, nasze-klasy itp. Szkoda słów. Ale to już zupełnie inny wątek. Nie ja się z tobą nie kłócę, to tylko wymiana zdań, przecież nie obrażamy się nawzajem, wypisuje tylko argumenty dlaczego tak sądzę. I uwierz mi, nie tylko ja...

Dareczna
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #88 : 10.04.2010, 17:52:02 »

Dość "ostra" wymiana tych naszych zdań Uśmiech

Pigan
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #89 : 10.04.2010, 17:55:23 »

Spokojnie, ważne że każdy w sercu trzyma skruchę, nie ważne czy ktoś biegnie z tym pod kaplice czy w kącie pokoju to wyraża. Co kto lubi...

EDIT: Trwa msza na wawelu.

Huan
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Lew po wegetariańsku?

« Odpowiedz #90 : 10.04.2010, 21:15:45 »

Byłem na mszy w Archikatedrze Katowickiej, strasznie dużo ludzi było, w tym Buzek.

“Konieczność walki nakazana przez położenie, nadzieja w męstwie, ratunek w zwycięstwie!”
Ziomioslaw
Administrator

Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #91 : 10.04.2010, 21:22:16 »

Byłem na mszy w Archikatedrze Katowickiej, strasznie dużo ludzi było, w tym Buzek.

Mam nadzieję, że nie będziemy się teraz licytować kto gdzie był na mszy, albo ile sobie włosów z głowy wyrwał...
Huan
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Lew po wegetariańsku?

« Odpowiedz #92 : 10.04.2010, 21:32:26 »

Kurcze, Wy dziś przewrażliwieni jesteście, czego się kłócić?

“Konieczność walki nakazana przez położenie, nadzieja w męstwie, ratunek w zwycięstwie!”
Ziomioslaw
Administrator

Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #93 : 10.04.2010, 21:39:23 »

Korzystając z okazji poprawiłem tą ankietę... Choć prawdę mówiąc jest zupełnie do niczego... Wstyd było jednak trzymać ją z takimi błędami.
« Ostatnia zmiana: 10.04.2010, 22:50:21 wysłane przez Danyeru » Zapisane
Jocker
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Zaawansowany amator :P

« Odpowiedz #94 : 10.04.2010, 22:29:28 »

W Brazylii ogłoszono 3 dniową żałobę narodową ! W Rosji 1 dniową w Polsce jest 7 dniowa(wg mnie powinna być dłuższa)
Typhon
Użytkownik

Reputacja: 20 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #95 : 10.04.2010, 22:35:41 »

Jocker: W Polsce ma być dwutygodniowa żałoba.

Pigan
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #96 : 10.04.2010, 22:36:44 »

Dlaczego dłuższa? Tydzień to nie jest tak krótko, a świat kręci się dalej. Zresztą w zaistniałej sytuacji w ciągu maksymalnie dwóch miesięcy + 14 dni muszą się odbyć wybory, a ciężko by było prowadzić kampanie wyborczą podczas żałoby... Zresztą, jak na razie nie jestem w stanie wyobrazić sobie jakiejkolwiek kampanii wyborczej. Jednak nie zmienia to faktu, że ziemia kręci się dalej, a szczególnie w tym czasie nie można się zatrzymywać, tylko zapanować nad tym chaosem. Przynajmniej tak myślę...

Tygodniowa, takie było pierwsze rozporządzenie Komorowskiego.
« Ostatnia zmiana: 10.04.2010, 22:51:25 wysłane przez Danyeru » Zapisane

agape
√ ι ק

Reputacja: 5 Offline Offline

JID: nesq@gimpuj.info
Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #97 : 10.04.2010, 22:41:21 »

(wg mnie powinna być dłuższa)

Wg. mnie też, 3 miesiące byłoby ok, ludzie! Bez przesady! Wg. mnie tydzień to za długo...

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Wypadek Samolotu Prezydenckiego
Skocz do: