Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Moja własna strona z wszystkim.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Moja własna strona z wszystkim.  (Przeczytany 834 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ewe
Użytkownik

Reputacja: -5 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 04.04.2010, 00:26:15 »

Właśnie dostałem z powrotem komputer po dłuższej przerwie i czuje się całkiem nieźle zagubiony.
Biorę udział w wielu konkursach, które często opisuję na swoim koncie facebook'owym. Na nim boje się, że co ciekawsze notki gdzieś pójdą w tył. Brakuje mi tam możliwości edycji postów i profilu. Korzystam z gmail'a i denerwuje mnie to że nie mogę nikomu w prosty sposób pokazać korespondencji (do których mam prawo żeby ich ujawnić). Mam bloga, ale właściwie mam za dużo rzeczy do reklamowania już, żeby jeszcze o niego dbać. Dochodzi jeszcze konto na gimpuj.info, gdzie zamieszczam prace zarówno dla jakiś-tam pracodawców, jak i dla jaj. Czy jest jakieś miejsce,(nie włączając własnej strony) gdzie aktualizowałyby (pojawiały się)się moje notki z facebook'a i bloga, byłoby miejsce na niespadający pasek co robię teraz oraz mógłbym umieszczać swoje prace tak, by wyglądało to jakoś profesjonalnie? Potrzebuje miejsca gdzie mógłbym uporządkować swoje myśli, jednocześnie tworząc stronę reklamującą moją osobę.

Typhon
Użytkownik

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 04.04.2010, 00:34:11 »

Załóż własnego bloga, albo Fotkę.pl Chichot

Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #2 : 04.04.2010, 06:50:52 »

Do aktualizacji Facebooka jest akurat wiele pluginów dostępnych na różnych serwisach, w tym i blogach, może Ci to nieco odciążyć.

Załóż własnego bloga

Ma już bloga.
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Moja własna strona z wszystkim.
Skocz do: