Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 ... 9
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Teamy  (Przeczytany 32954 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

GIMP: 2.2
JID: matiusmm@aqq.eu
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : 15.04.2007, 18:03:17 »

ale czemu miało by to wyglądać na jakieś chamstwo, podstęp, przekłamania. przecież ludzi maja mózgi. jeszcze sie nie spotkałem na tym forum z jakimś złym zachowaniem to dlaczego w tym miała by być złość. i nie porównuj tego do footballu bo jest różnica kosmiczna. i nie wydaje mi sie aby klany miały sie nienawidzić, to miała by być czysta rywalizacja. bez zdanych złości, nienawiść, a tak poza tym jeżeli ktoś by nie przestrzegał regulaminu to można by go out z kalnu.

a tak po za tym każdego można pokonać nawet jakby sie zrobił megateam (puss & noss) przynajmniej było by trzeba podnieść poziom graficzny ponad nich.

zbiorowe pojedynki nie załatwia takiej sprawy jak liga,

wszystko mialo by być na zasadzie PEACE

Freddy Kruger
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #15 : 15.04.2007, 18:15:19 »

jeszcze sie nie spotkałem na tym forum z jakimś złym zachowaniem

A Laserdance na początku?
Bez urazy Laser Mrugnięcie

matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : 15.04.2007, 18:32:14 »

jakoś nie wiem co zrobił, a jak zrobił coś naprawdę złego to jest jedynym wyjątkiem

Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #17 : 15.04.2007, 18:50:13 »

Ale czy naprawdę są dla ciebie takie ważne te teamy?

Sheep
Użytkownik

Reputacja: 1 Offline Offline

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #18 : 15.04.2007, 18:56:55 »

On zawsze lubi być wyjątkiem Język

A co do tematu, to nie rozumiem dlaczego niby miało to wywoływać agresję wśród użytkowników forum. A jest to dodatkowa frajda, zapisać się do klanu, przyjąć jego barwy i "walczyć" w bitwach syg/obrazów/itp. Pewnie wytworzyłyby się teamy - liderzy. Ale każdego zachęcało by to do podniesienia poziomu prac by się tam dostać. Oczywiście żeby zostać liderem będzie trzeba będzie spełnić określone kryteria (do ustalenia). Tak jak tu pisano każdy team musiałby wykonać "regulamin". Można zrobić że przymusowym punktem jest kultura osobista (tzn. brak wulgaryzmów itd.). Później gdy się wytworzyłyby kilka klanów staczano by między niemi pojedynki/wojny. Każdy team miałby swój team gdzie w pierwszym poście lider napisałby Regulamin/Listę członków/ coś o tym klanie itp. Stworzono by takie grupy i do tego posta miałby wstęp tylko klan, a lider byłby tam modkiem. Wiem że wymagało by to sporej ilości pracy od modów i adminów forum ale naprawdę warto. Jestem pewien że przyciągnęło by to nowych userów. To jest mój "szkic" tego pomysłu/projektu. Mam nadzieję że modkowie przekonają się do tego.

- stary, lubisz miziać się po policzku bułką od chizburgera z MCdonalda? Uśmiech 2[Lsr.]
- ?? [Sheep]

Zapraszam do ankiety [click]
matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : 15.04.2007, 19:15:35 »

"dla chcącego nic trudnego", ale moderatorom się chyba nie chce. szkoda  Płacz

Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #20 : 15.04.2007, 20:00:23 »

Wiecie, jeżeli by to się wszystko trzymało jakiś tam zasad i nie dochodziło do spięć między użytkownikami, ani na forum ani na np gg to i ja może bym się zapisał. Tylko to jest wola moderatorów.

matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : 15.04.2007, 20:11:42 »

do moderatorów: zawsze można usunąć to wszystko i zapomnieć o całej sprawie, niech narzazie będzie będzie jakiś okres próbny

noss
Użytkownik

Reputacja: 41 Offline Offline

GIMP: 2.8 + GAP
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : 15.04.2007, 20:27:02 »

Dla mnie jest obojętne czy drużyny powstaną czy też nie.
Nie mam zamiaru zakładać własnego teamu jak i przynależeć do czyjegoś, wolę być samodzielny.

Druga sprawa, na większości for traktujących o grafice a przede wszystkim o sygnaturkach są takie drużyny. Nie jest to więc żadna rewolucja, jak również nic złego.

Nightquest
Użytkownik

Reputacja: 12 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : 15.04.2007, 23:40:41 »

Ja w sumie jestem za, zgadzam sie z Sheep`em, ze to moze byc frajda dla niektorych i moze zaowocowac wieksza iloscia userow.

" login, pass, nick, spam znikl, “chodz na zielone”. "
jokerwader
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #24 : 16.04.2007, 11:05:23 »

No dobra ja też jestem za. Ten pomysł mógłby zapełnić forum całkliem niezłymi prackami, a co lepsze może i zrobionymi wspólnie. Co do dzielenie społeczności uważam, że moim przypadku zacieśniłoby sie to jedynie do danego tematu. Myśle, że dobrym przykładem jest temat bitew w którym nie widać "wojen" między użytkownikami, a jedynie rywalizację. Ważne jest, aby nie było tylko dwóch stron "konfliku", a więcej(np. 4). Ciekawym rozwiązaniem będą loga drużyn tylko ja bym tu dał bardziej wolną rękę użytkownikom(jak w mmorpg), aby każdy mógł założyć własny team przy zebraniu odpowiedniej ilości użytkowników itp. itd, różniłoby się to od zwykłych bitew, że każdy by miał np pod awatarkiem małe logo drużyny jej nazw jak i ilość punktów, w dalszym rozwoju możnaby myśleć nawet o konkursach w tym kierunku.

Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #25 : 16.04.2007, 12:56:25 »

Bitwy pomiędzy 2 użytkownikami to nic, normalna rywalizacja, ale przynależność do jakiejś grupy, to co innego.

- Jeżeli żaden z teamów nie podejmie wyzwania (nie przyśle na czas prac) wówczas traci 1pkt reputacji

Czyli, żeby wykończyć przeciwną drużynę (team, to możecie sobie mówić na anglojęzycznych forach np. - jak się nie podoba, to wymyślcie inny termin "ekipy" może?), wystrzy sioę umówić z innymi, ze nie będą na wezwania odpowiadać?
matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : 16.04.2007, 15:53:33 »

ten regulamin jest takim tylko szkicem, po drugie wyzwania bedzie można raz na 3 dni podjąć, z drugiej strony przeciwny team będzie mail taki sam czas. a jak grupa chce sie utrzymać to musi odpowiadać, przecież będą po 4 osoby. najlepiej jeszcze było by dodać osobne pkt dla userów z teamu. żeby nie były połączone z pkt reputacji

noss
Użytkownik

Reputacja: 41 Offline Offline

GIMP: 2.8 + GAP
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #27 : 16.04.2007, 22:23:44 »

@matiusmm: Z jakiego forum pochodzi ta propozycja regulaminu dla bitew?

Strony: 1 [2] 3 4 ... 9
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aRootSprawy techniczneWątek: Teamy
Skocz do: