Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Ankieta
Pytanie: Czy Lsr. jest CENZURA [czyt. niepoczytalny umysłowo] ?
TAK ! - 123 (83.7%)
nie - 24 (16.3%)
Głosów w sumie: 129

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 36
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Owcze.arty.pl  (Przeczytany 170954 razy)
Sheep
Użytkownik

Reputacja: 1 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #56 : 11.05.2007, 19:58:04 »

Nowa:

- stary, lubisz miziać się po policzku bułką od chizburgera z MCdonalda? Uśmiech 2[Lsr.]
- ?? [Sheep]

Zapraszam do ankiety [click]
Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #57 : 11.05.2007, 21:06:41 »

[h]ello
z przykroscia musze powiedziec, ze moda/zachwyt clipping mask'ami przerodzil sie w przesyt. Smutny Widac to strasznie na ostatniej twojej pracy. Jest ona ciekawa, ale... no wlasnie ale.. moj gust krzyczy za duzo smietkow, czasteczek niespojnych.. a moglo byc tak ciekawie. Smutny

Za to przedostatnia praca- bohaterki z komiksu mniej odczuly rozrywanie clipping maskiem i wyszlo im to na dobre, bynajmniej wyglada jakby mniej im sie oberwalo Uśmiech
Podoba mi sie bardziej ta poprzednia niz obecna najnowsza. A jesli najnowsza to ta w zoltym odcieniu wyglada lepiej chyba niz w realistycznych kolorach.

W sumie.. dobrze jest pocwiczyc taki efekt, zeby dojsc do wyczucia - tak, uhm, wiec moze moja poczatkowa recenzja to pomija i dlatego jest tak troche ostrzej ocenione.  Uśmiech
Zobaczymy co bedzie jesli ja poddam sie urokowi tego efektu.. :p
Sheep
Użytkownik

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #58 : 12.05.2007, 15:01:28 »

nowa:

- stary, lubisz miziać się po policzku bułką od chizburgera z MCdonalda? Uśmiech 2[Lsr.]
- ?? [Sheep]

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #59 : 12.05.2007, 15:45:09 »

Ooo tutaj widze ciekawa robote Uśmiech
fajna idea z kompozycja i dodatkami, jakby wycinek pod napisem byl troche jakis odchudzony/cienszy - byloby moze lepiej? Tak jak patrze na niego to rzuca sie bardzo w oczy, troche odsuwa uwage od glownego bohatera tej sygnaturki, sprawdzales jak bedzie wygladac mniejszy wycinej? [ na wysokosc]?  Moglabym prosic ewentualnie o pokazanie jesli zmienisz cos w obecnej wersji?

Bardzo mi sie podoba wkomponowanie Twojego nicku ;-) wyglada slicznie!

P.S. jeszcze moze bym troche oddalila swiatlo, ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne musze przyznac Uśmiech

I jeszcze jedna mysl: do uzupelnienia [jesli by sie ktos czepial ze po prawej za pusto -wg mnie niekoniecznie to jest wada w tym wypadku Uśmiech ] prawej strony uzyc odwroconych fragmencikow znajdujacych sie po lewej [ale tylko niewielka czasteczka... ] mam nadzieje ze mniej wiecej wiesz o co mi chodzi.

To jednak jest tylko wariacja na temat tej pracy, bo tak jak jest teraz nie jest zle Uśmiech
Sheep
Użytkownik

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #60 : 12.05.2007, 18:31:08 »

No to jutro spróbuje z cieńszym wycinkiem Uśmiech Bo dzisiaj walczyłem z moją stroną (pierwszą Język) A taka zgadywanka gdzie jest mój nick Język

- ?? [Sheep]

matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

JID: matiusmm@aqq.eu
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #61 : 13.05.2007, 18:02:43 »

na moje ten wycinek może zostać z taka wielkością ale zmniejszył bym opacity jedynie, ale może sie mylę combinuj

Sheep
Użytkownik

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #62 : 15.05.2007, 19:26:24 »

Nowa praca :

http://www.sheepfactory.cba.pl/sygnatury1.html

« Ostatnia zmiana: 06.11.2007, 21:02:14 wysłane przez Kulok » Zapisane

- ?? [Sheep]

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #63 : 16.05.2007, 19:17:40 »

Zanim bede oceniac to musze powiedziec ze jestem juz bardzo subiektywnie negatywnie nastawiona do jednej rzeczy - WSZEDZIE dominuje Spiderman, jak widze kolejna pracke z nim to az mi sie pyszczek sam w grymasie wykrzywia. Nie wiem czy ten motyw moze teraz pomoc w ocenie tej masowki czy wrecz przeciwnie - na niekorzysc wybierajego temat. Teoretycznie przy duzym natloku kolejnych mowmy sobie wprost podobnych prac, w ten czy inny sposob, mozna juz dojsc do lekkiego obrzydzenia i zarzutu o brak orginalnosci. Oczywiscie rozumiem, ze kazdy moze sie poddac modzie i trendowi, ale aktualnie mam dosc. Sorry
Przepraszam Sheep ze pisze akurat u ciebie o tym, ale widocznie mi sie uzbieralo Język
Oki przejde do wlasciwej oceny pracy i postaramsie nie meic w pamieci tych kilkunastu innych z motywem Spidermana.

- odrobinke za mocne swiatlo
+ kolory i odcienie fajnie sie prezentuja
- spiderman
- napis wyjatkowo nieciekawie zrobiony jak na ciebie, ale nie jest zle, po prostu przyzwyczailes mnie do lepszej kompozycji Uśmiech
+ ladnie wykonana zabawa z tlem
- darowalabym sobie ten wycinek po prawej i zostawila tlo jesliby sie dalo

Pozdrawiam
Sheep
Użytkownik

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #64 : 20.05.2007, 19:52:12 »

Nowa:

« Ostatnia zmiana: 06.11.2007, 21:04:32 wysłane przez Kulok » Zapisane

- ?? [Sheep]

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #65 : 20.05.2007, 20:25:58 »

hehe.. swietna owieczka Chichot Bardzo ladnie ja zrobiles, sam motyw wyglada sympatycznie... hmm.. co bys powiedzial na sprobowanie wykreowania identycznej pracy w Inkscape? Unikniesz pikselozy czy nierownosci... i bedziesz mial swoje logo w kazdym rozmiarze... Uśmiech
Jesli nawet nie bedziesz mial czasu/ochoty probowac, to i tak swietnie zrealizowany pomysl.

Wczesniejsza sygnaturka "Scream" jest takze ciekawa i caly czas mi sie kojarzy ze ta panna jest po szyje w wodzie i drze sie przez megafon... hehe
Bardzo ladnie
Sheep
Użytkownik

Galeria Użytkownika

.

« Odpowiedz #66 : 21.05.2007, 18:52:52 »

Dzięki cali za ocenę Uśmiech Ostatnio tylko na ciebie mogę liczyć Język

A teraz:

Paint rules ^_^

- ?? [Sheep]

matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

JID: matiusmm@aqq.eu
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #67 : 21.05.2007, 19:17:48 »

powiem tak nie bierz sie już za painta

ƥevel
√ ι ק

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: Pevel@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Filozof śniadaniowy

« Odpowiedz #68 : 21.05.2007, 19:22:11 »

Obrazek swoją ułomność zawdzięcza mocno ograniczonym opcjom painta. IMO obrazek dobry jak na painta, prymitywne cienie wyglądają naprawdę kreskówkowo. Mimo wszystko, tło bym sobie darował, bo nie ma porównania ze statkiem Chichot

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #69 : 21.05.2007, 19:38:26 »

Ja nie wiem czego sie czepiaja... no ja bym sie tylko MS Painta doczepila.. TUX PAINT rulez ;-) hehe
Obrazek jak na tak polowe warunki i taki przeskok tematyczno-techniczny, sciskam dlonie Sheep [vel. kopytka ;-) ] Ja bym tak nie potrafila ani wymazgrolic ani dopracowac moje mazgrolki [celowo nie uzylam literki 'b'] Uśmiech Uśmiech
Sheep dawaj! Bierz sie za Inkscape'a! Podejrzewam, ze bedziesz mial tam nie tylko pole do popisu ;-) ale i wyobrazni nie bedziesz musial ograniczac co do wielkosci dziela.
Czekam na twoja pierwsza Offce na TIRa Chichot
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 36
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Owcze.arty.pl
Skocz do: