|
Masster
Gość
|
 |
« : 28.12.2008, 13:42:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
Reputacja: 6
JID: moses@jabster.pl
Licencja: Copyright
Troll magister dyplomowany ;)
|
 |
« Odpowiedz #1 : 28.12.2008, 13:46:03 » |
|
właśnie widać...gdzie są przyciski w menu? widzę że ktoś ci podwędził stopkę oj niedobry! niedobry!  oprócz tego logo do kitu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
|
 |
« Odpowiedz #3 : 28.12.2008, 15:34:52 » |
|
skoro robiony "od tak" to nie rób w ogóle bo to nie ma sensu...albo się starasz albo sobie daruj i zajmij czym innym...zresztą kiepski jest...jak poprzedni...a skoro nie radzisz sobie z krytyką to sobie odpuść i nie wystawiaj swoich "prac" i nie, nie jestem zaawansowany ale na pewno lepszy i bardziej doświadczony<nawet jeśli tylko trochę to jednak> od ciebie...tyle w temacie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : 28.12.2008, 19:15:25 » |
|
Od tak znaczyło że robiłem go tylko do wystawienia jako praca graficzna. Co do efektów, to moim zdaniem on jest zdecydoawnie lepszy niż to twoje dziadostwo, które wystawiłeś w swojej galerii. Co to ma niby być. Trochę krytyki? Owszem-ale ty i tak mnie źle skrytykujesz, bo mścisz się za to że ja wystawiłem twojej badziewnej pracy słabą ocenę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snufkin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : 28.12.2008, 19:32:54 » |
|
Owszem-ale ty i tak mnie źle skrytykujesz, bo mścisz się za to że ja wystawiłem twojej badziewnej pracy słabą ocenę.
OMG. My tu nie chcemy takich galerii. Albo się Pan uspokoi, albo zamkniemy Panu ten temat i każdy następny, w którym będzie się Pan w taki sposób zachowywał. I tyle w tej kwestii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
|
 |
« Odpowiedz #6 : 28.12.2008, 20:09:04 » |
|
Od tak znaczyło że robiłem go tylko do wystawienia jako praca graficzna. Co do efektów, to moim zdaniem on jest zdecydoawnie lepszy niż to twoje dziadostwo, które wystawiłeś w swojej galerii. Co to ma niby być. Trochę krytyki? Owszem-ale ty i tak mnie źle skrytykujesz, bo mścisz się za to że ja wystawiłem twojej badziewnej pracy słabą ocenę.
człowieku ja się nie mszczę...to prawda dałeś mi jedną gwiazdkę i co z tego? daję pracę ze świadomością że mogę dostać taką ocenę..gdybym się bał że ktoś mi da taką słabą ocenę to bym prac nie wystawiał...podstawą motywacji jest krytyka ze strony drugiego człowieka<nie tyczy się to krytyki rodzice-->dzieci bo tak być nie powinno(tak na marginesie)>, poczytaj co ma snufkin na podpisie...to święta prawda :] koniec tematu zanim mi dają bana za spam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snufkin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : 28.12.2008, 21:46:29 » |
|
Dobrze, dobrze.
No właśnie nie jest dobrze. Oczekuję, że publicznie przeprosisz Mosesa w tym temacie, za te bzdurne oskarżenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
Reputacja: 4
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #9 : 29.12.2008, 11:41:53 » |
|
Bo wypadaloby przeprosic.
Co do pracy niewiele lepsza. To samo menu dwa razy w pionie i w poziomie i to praktycznie blisko siebie - bez sensu. Zle ulozenie wg mnie calosci. Tyle ode mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedaith
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : 29.12.2008, 16:05:34 » |
|
Używaj prowadnic, żeby było to prosto. Na stopce na przykład napis jest za bardzo posunięty w prawo. Font w stopce nie pasuje. I jeśli używasz zdjęcia, to pamiętaj że jest coś takiego jak prawa autorski, które być może naruszyłeś. Trochę pusto pod napisami start, aktualności itp. w menu na górze. Właściwie na tym trzecim layoucie nie jest aż tak źle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotreek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : 29.12.2008, 17:50:23 » |
|
Stopka nierówna i za duża.
Spróbuj czegoś nowego, a nie ciągle te same kolory i układy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : 29.12.2008, 18:12:32 » |
|
Tu problem, nie mam narazie żadnych pomysłów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
|
 |
« Odpowiedz #14 : 29.12.2008, 18:13:39 » |
|
przyjęte...
co do laya to ten nie jest już taki zły może nawet opłacało by się go zakodować :] jednak stopka zdecydowanie za duża podwójne menu jest nie potrzebne...logo strasznie puste...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : 29.12.2008, 18:31:27 » |
|
Ściągnąłem fajne gradienty. Zaczynam pracę nad nowymi layoutami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotreek
Gość