Dzięki co do początku strony czyli DOCTYPE itp. to nie napisałem ponieważ chciałem przedstawić stronę graficzną buttony top i stopkę zmienię napisy. Co do CSS to jeszcze go nie dopracowałem a jeżeli chodzi o tło to faktycznie jest za duże ale teraz właśnie piszę skrypt który pozwala na dostosowanie tła do rozdzielczości pulpitu użytkownika.
Ja również mam wolnego neta bo mam jedynie 512kb/s Po drugie gdy zmniejszy się ilość kodu w głównej stronie to strona i tak będzie się ładowała szybciej.
EDIT:
OMG OMG czemu stosujesz z-index'y zamiast background-image ?? No i ten div z treścią ma stałą wysokość, a co zrobisz jeśli tekstu będzie więcej ??
[lp]Jeżeli będzie więcej tekstu to zmienię wysokość a to taka filozofia nie jest bo i tak będę musiał dopisywać tekst. "z=index'y zamiast background-image ?" = Niezbyt rozumiem oco ci chodziło w tym tło i tak jest gdzie indziej zapisane a z tego co ja pamiętam to background-image używa się do określania tła strony lub komórki/tabeli.
EDIT:
Czemu (przynajmniej pod Operą) link do CBA.pl jest na obrazku z nagłówkiem? To chyba wina tych z-index'ów.
EDIT:
Czemu przy każdym obrazku piszesz
?
Nie łatwiej w CSS'ie napisać
?
CSS będę uzupełniaj dziś
Chodziło mi o graficzną stronę tej stronki a nie o jej kod bo nad kodem wogóle nie pracowałem bo było już za późno i mi się spać chciało. Mi bardziej chodziło czy pasuje kolorystyka na stronie i o tą czcionkę której się wszyscy czepiają.
A tak wogóle to piszecie to co ja już wiem dzięki CysiuTbg za pokazanie mi tych błędów w kodzie faktycznie jest ich sporo i za napisanie o tym linku z CBA.pl nad nagłówkiem bo faktycznie nie zauważyłem tego i miałeś racje że to z powodu z-index'y bo miałem go źle zdeklarowanego bo było
z-index:z a nie z-index:1
i dlatego ten link się pojawiał nad nagłówkiem teraz niema go wogóle

ale jak już uwzględniłem na początku tematu
Co do strony jest to na razie jedynie projekt więc dużo się jeszcze zmieni
Minusy strony które zmienię w najbliższym czasie: 
Strona ładuje się zbyt długo na wolnych łączach

Jest źle sformułowany kod stylu zawarty w plikach html a nie css

I trochę mi nie pasują buttony do całej reszty [kolorystycznie]
Więc już mi tego pisać nie musicie bo to ja wiem sam
Dziękuje za zainteresowanie tematem Syriusz