Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aRootSprawy techniczneWątek: Galeria - żeby niektóre moje obrazy nie wyświetlały się w "Ostatnio dodanych"
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Galeria - żeby niektóre moje obrazy nie wyświetlały się w "Ostatnio dodanych"  (Przeczytany 1744 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
asifalittlezonked
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 25.11.2008, 14:43:31 »

Zdaje mi się, że ktoś kiedyś poruszył tę kwestię, ale nawet po przejrzeniu wielu tematów o galerii nie mogę na to trafić.

Myślę, że taka opcja byłaby bardzo przydatna: np. dodaję do swojej galerii trzy różne wersje tego samego obrazu (w jakimś tam szczytnym celu). Po co w głównej galerii mają się pokazywać wszystkie trzy? Tym bardziej, że widać tylko cztery "Ostatnie obrazy". Chciałabym wybierać, które z moich prac mają się tam wyświetlać. Czy byłoby to możliwe?

Przy okazji - pamiętam też, że na forum padło kiedyś pytanie o zwiększenie ilości tych "Ostatnich obrazów", bo cztery to po prostu za mało, bez sensu. Może i z tym da się coś zrobić?

Mam nadzieję, że naprawdę nie powtarzam jakiegoś starego wątku. Jeśli tak, to przepraszam i może ktoś kojarzy, gdzie mogę znaleźć odpowiedź Mrugnięcie
snufkin
Gość
« Odpowiedz #1 : 25.11.2008, 16:00:06 »

Podobny wątek gdzieś był, lecz nie wiadomo gdzie (parafrazując pszczółkę Maję).
Z tego co wiem, to cały czas czekamy na nową wersję SMF (to całe ustrojstwo, na którym nasze forum działa - to tak a propos, gdyby ktoś nie wiedział). Dopiero potem nastąpi "wysyp" nowych funkcjonalności.
meto
Administrator

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 1.*
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 25.11.2008, 16:05:25 »

Na betę można by już przejść, bo działa szybko i stabilnie, ale galerii nie ma, a to jest duuuuży problem. Nie wiadomo nawet, czy galeria będzie napisana dla SMF 2.0 Final...
asifalittlezonked
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 25.11.2008, 16:11:33 »

Czyli jednym słowem zmiany w galerii będą wprowadzone na świętego Dygdy? Nie pytam złośliwie, po prostu wolę wiedzieć. W razie czego trzeba będzie upychać pliki na różnych image hosting, ale w wielu wypadkach to kiepskie rozwiązanie...
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aRootSprawy techniczneWątek: Galeria - żeby niektóre moje obrazy nie wyświetlały się w "Ostatnio dodanych"
Skocz do: