Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Firefox 3.0 download day - zapisz sie i ty!
Strony: 1 ... 3 4 [5]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Firefox 3.0 download day - zapisz sie i ty!  (Przeczytany 19891 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pawel_gimpuj
Użytkownik

Reputacja: -4 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Ta strona uzależnia...

« Odpowiedz #56 : 20.06.2008, 15:16:35 »

karmazynka: nie ma to jak propaganda IE "jako superfajowego i czadowego" już wśród najmłodszych Uśmiech

[]http://i27.tinypic.com/2hwi2xc.png[]

"Zbyt wielu ludzi pokochało muzykę, by ta kiedykolwiek umarła. Ona przeżyje nas wszystkich" - Rick Rubin

Czytaj regulamin!
Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #57 : 21.06.2008, 10:14:40 »

W Polsce już tak jest... szczytem technologi IT jest Gadu-Gadu i Nasza-Klasa - przynajmniej w opinii ogółu.
Grolak
√ ι ק

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6
JID: grolak@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Kreator mody

« Odpowiedz #58 : 21.06.2008, 10:43:57 »

I tu się z Tobą zgodzę Ziomioslaw. W mojej klasie nie wiem kto oprócz mnie nie jest na Naszej-Klasie, chyba tylko ci, co Internetu nie mają. Nie wiem co oni w tym widzą, oczywiście dużo osób, większość używa IE. Ale np. mój kolega używa Firefoxa i chwała mu za to Mrugnięcie

afk
RRH
Gość
« Odpowiedz #59 : 21.06.2008, 11:47:20 »

A fotka.pl? Przecież bije naszą klasę na głowę wśród psiapsiółek.
Zapominacie też o Operze. Co prawda ma nikły udział w rynku i jest zamkniętą technologią, to IE może się przy niej schować.
Grolak
√ ι ק

Galeria Użytkownika

Kreator mody

« Odpowiedz #60 : 21.06.2008, 12:17:34 »

Na szczeście w mojeje klasi chyba nie ma fotkowiczów. Ale przypomniało mi się: wiele dziewczyn ma "photobloga". Oczywiście na www.photoblog.pl Język

afk
RRH
Gość
« Odpowiedz #61 : 21.06.2008, 12:23:30 »

Grolak, jeszcze by tego brakowało, że pozowałyby 10 latki. Język
Grolak
√ ι ק

Galeria Użytkownika

Kreator mody

« Odpowiedz #62 : 21.06.2008, 12:32:30 »

Hehe Mrugnięcie

afk
Ravicious
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Yep, that's right

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #63 : 22.06.2008, 09:23:25 »

[ot]
IMHO w posiadaniu konta na N-K nie widzę nic złego, ale nie rozumiem sensu przesiadywania tam godzinami... Chociaż z tego co zauważyłem, to moja koleżanka ma tam forum klasowe, przydatna rzecz, tyle, że u mnie nikt z tego nie korzysta. N-K to dla nich po prostu "inna fotka".

Fotka - jak dla mnie to może się tam rejestrować coraz więcej Pokemonów, żeby pan Rafał Agnieszczak miał jeszcze więcej kasy (panie Rafale, kup se pan tego Saaba wreszcie Mrugnięcie
U mnie w klasie chyba wszyscy oprócz mnie mają konto na Fotce...

Blogi? Bywało. Ale dzięki mojej "krucjacie" zostały już usunięte.
[/ot]

Wracając do tematu: sprawdzał już ten podany przeze mnie sposób na wyłączenie nowego paska?

Żołnierzu
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.2
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #64 : 24.06.2008, 12:37:39 »

[wstrętny offtop]
Nasza-klasa bardzo przydatna rzecz. Wątpię, żeby udało nam się zorganizować spotkanie klasowe kiedykolwiek gdyby nie ten portalik. No ale trzeba obiektywnie powiedzieć, że tam tak naprawdę nic nie ma. I jeszcze te zaproszenia od szalonych trzynastek, które widziały Cię gdzieś tam kiedyś albo znają Twojego młodszego brata. No szok!
A co do fotki i jej podobnych to nie powinniście oceniać wszystkich według jednej miary. Nie wszyscy tam to pokemony albo dzieci próbujące się dowartościować. W końcu fotkapeel to jakby nie patrzeć prekursor jeśli chodzi o portale społecznościowe w Pomrocznej. Choć oczywiście poziom mentalny niektórych userów tegoż portalu jest żenujący Mrugnięcie Żeby było jasne, nie mam tam konta ale sporo moich znajomych i owszem.
[/wstrętny offtop]
Ja już sobie użytkuje FF 3 i jestem zadowolony. Wszystkie pluginy działają jak należy, nie wiesza się, nie zamula. Pozostaje już tylko wrzucić na laptopa Iceweasela 3! Opera znowu na jakiś czas pójdzie w odstawkę...
EDIT
O! I wreszczie zaimplementowali obsługę plików .apng!
« Ostatnia zmiana: 25.06.2008, 10:19:18 wysłane przez Żołnierzu » Zapisane

while(alive){
    believe("something");
    love("somebody");
    be("happy");
}
karmazynka
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #65 : 28.06.2008, 22:56:55 »

[bardzo zły OT]
Według mnie szczytem głupoty jest konkurencja pod tytułem: "Czy potrafię mieć więcej znajomych na n-k / fotce niż inne psiapsiółki? Oczywiście!" Tu ujawnia się, wspomniane wcześniej, masowe wysyłanie zaproszeń do 'znajomych koleżanek', 'kolegów znajomych koleżanek' i  'dziewczyn kolegów znajomych koleżanek', nawet jeśli kolejną wiadomością do tej osoby będzie wiązanka słów związanych z zerwaniem z daną osobą oraz tego, co się stanie, jak tego nie zrobi. Debilizm. Mam konto na n-k tylko do celów testowych, na fotce w życiu nie założyłabym.

Powracając do piórniczka z niebieską satelitą i wielkim E: podczas podróży do papierniczego zauważyłam zeszyt. Miał na środku narysowany bodajże komputer i rozchodzące się od niego strzałki. Nie uwierzycie, ale obok ikony mac'a umieścili logo IE... Była jeszcze ikonka bodajże ICQ i dwóch rzeczy. Rozumiem - jest wersja IE na zielone jabłko, no ale...
[/bardzo zły OT]

Kiedy wersja trzy-jeden? Już wiadomo?
RRH
Gość
« Odpowiedz #66 : 04.07.2008, 10:41:00 »

No to udało się. Uśmiech

Udało się!

Ustanowiliśmy rekord Guinnessa w liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin. Z Twoją pomocą uzyskaliśmy 8 002 530 pobrań.

Jesteś współtwórcą tego sukcesu i możesz pochwalić się posiadaniem najlepszej do tej pory wersji Firefoksa!
Buryna
√ ι ק

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #67 : 10.07.2008, 14:54:06 »

Pobiliśmy, czy to dopiero pierwszy wynik hehe Chichot

Strony: 1 ... 3 4 [5]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Firefox 3.0 download day - zapisz sie i ty!
Skocz do: