Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Zielona facjata - rysunek do oceny :)
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Zielona facjata - rysunek do oceny :)  (Przeczytany 1691 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
damian667
Gość
« : 22.03.2008, 16:24:11 »

Chciałbym poznać wasza opinię na temat obrazka, który udało mi się stworzyć. Moją inspiracją były filmiki na YT zamiesczane pod haslami "speedpainting". Mam też nadzieję, że kiedyś tez będe tworzył takie cudeńka jak autorzy wyżej wymienionych filmów.

Izzyx (A.N.Onim)
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Contact juggler.

« Odpowiedz #1 : 22.03.2008, 18:46:23 »

Bardzo dobre - sama nie potrafiła bym wykonać. Przejrzałam filmiki i myślę, że gdybyś jeszcze poćwiczył to efekty będą podobne. Co do tego obrazka to radziłą bym przyciemnić trochę oczy bo ekhm... wyglądają trache jak dwie żarówki Język Życzę dalszej owocnej pracy Mrugnięcie

Dawniej A_N_Onim.
falik
Gość
« Odpowiedz #2 : 05.04.2008, 14:21:17 »

strasznie podoba mi sie klimat to ze postac wylania sie z ciemnosci, niepodobaja mi sie usta i oczy sa przerysowane
kirka12
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: CC-BY
Galeria Użytkownika

I am what I am

« Odpowiedz #3 : 07.04.2008, 20:38:59 »

Mi też podoba się klimat...a oczy właśnie fajnie się wyróżniają ! Mi nie podobają się te usta...jakieś takie za bardzo czerwone...

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Zielona facjata - rysunek do oceny :)
Skocz do: