Madzialena : 0 Praca całkiem fajna i posiada tytuł pasujący do "sztuki nowoczesnej".
kon : 0 Kolorystycznie mi trochę nie podeszła. Plus za to że praca ma tytuł.
Лучшая графика: 0 Mało ciekawa praca. Nie zatrzymała na sobie mojego wzroku dłużej niż na kilka sekund.
be@ : 1 Bardzo estetyczna praca. Bardzo mi się podoba. Wahałam się czy właśnie jej nie przyznać głosu, jednak ostatecznie zdecydowałam się na pracę Sick49.
Sick49 : 6 Praca Sicka zwróciła moją uwagę, wygląda bardzo nowocześnie i jest ciekawa ale drobne "niedorobienia" popsuły mi trochę pozytywny odbiór tej pracy. Postać jest źle wycięta, nierówno i dodatkowo jest kiepskiej jakości a jest głównym elementem tej pracy. Mimo tego i tak zdecydowałam się na oddanie na nią głosu. Dodatkowym plusem okazał się tytuł pracy. Bardzo intrygujący i zaciekawił mnie na tyle, że szukałam w jaki sposób wiąże się z pracą. Jestem na tyle mało nowoczesna artystycznie, że jednak tego związku nie znalazłam, ale chyba o to chodziło, prawda?Szkoda, że nikt nie pokusił się o opis pracy typowy dla "artystów", było by to takim swoistym dopełnieniem tematu konkursu. Jakaś zaskakująca ideologia, albo wręcz odwrotnie zwykły przypadek do tego co przedstawia obraz, tak jak na zabawnym przykładzie od Skwarka. Nawet jeśli praca była by słaba, to nietypowy lub zabawny opis mógłby być wielkim atutem. Dlatego zwróciłam chociaż uwagę na to jak nazwane były obrazy.