System.: 0 - widać pomysł, ciekawe wykonanie, czuć klimat.
kubix122: 0 - czcionka, którą napisałeś "Skate" kompletnie nie pasuje do tematu "skate", reszta może być.
StanioSSJ3: 0 - dobrze wtopiony render, nawet niezła ramka, ale co u licha ma znaczyć ta niebieska plama pod napisem?
Cloud: 0 - jednym słowem - chaos, wykonanie dobre, niestety nie trafiłeś w mój gust.
R Rufus: 0 - pomieszanie z poplątaniem, nic tu nie pasuje do niczego.
Liliane: 0 - zbyt gruba ramka, mdłe kolory.
Sheep: 0 - ślicznie wtopiony render, dobry napis, tylko ta postać mi tam nie pasuje. Co do paska z lewej strony - mam mieszane uczucia.
DaFFy: 0 - tło fajne, ale ludek jakoś mi tam nie pasuje (kreska postaci nie pasuje do reszty).
Mat3o: 0 - kolory! zero konsekwencji, deseń (ukośne paski) niepotrzebny, napis w dolnym pasku - beznadziejny. Jedyne co ratuje tą sygnaturkę to render, widać, że miałeś pomysł, wygląda to całkiem dobrze.
RogasGoniadz: 0 - wykonanie bardzo dobre, czyste i przejrzyste, problem w tym, że tematyka mnie razi.
Phoenix: 0 - widać dynamizm, napis skopany (zła czcionka), ramka słabo widoczna.
Kutsu: 0 - słońce, niebo i ptaki - bardzo ładne, niestety widać, że reszta została namalowana inną kreską. Napis za gruby.
Lisica: 0 - wszystko fajnie, pięknie, ale ramka... wg mnie powinnaś być konsekwentna i nie rozmywać górnego lewego rogu.
Pevel: 0 - pusto...
Laserdance: 0 - dodałbym nieco koloru, dałoby to lepszy efekt. Teraz jest pusto i smutno.
McAxl: 1 - mimo, że nie lubię emo, to ta praca jest najlepsza. Szkoda tylko, że nie ma ramki.Ojeju ile prac... To może być zaciekła walka. Pytanie kto będzie głosował, skoro tyle osób oddało prace.