Pojawił się GIMP 2.8!

<< < (10/31) > >>

Cloud:
U mnie też się pojawiają takie szpetne zacinki, mam Radeona. Zaraz zaktualizuję sterowniki i powiem jak działa.

ghoot:
bea - O ile nie będziesz używać 2 na raz - nie powinno się nic mieszać. Ale chyba nie pozwoli Ci zainstalować, jeśli wykryje 2.6 - przynajmniej tak było u mnie. Możesz zawsze próbować sztuczek z kopiowaniem plików gimp-a. Dobrym wyjściem jest ściągnięcie wersji portable - ja tak zrobiłęm i nie narzekam :)

be@:
Cytat: Cloud on 06.05.2012, 21:11:04

Nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle, ponieważ przy instalacji nie wybiera się folderu instalacji. A po drugie gdzieś było napisane, że zaleca się odinstalowanie poprzedniej wersji, bo jeśli się tego nie zrobi to GIMP sam ją nadpisze. A wtedy mogą pojawić się problemy.
Rany, to beznadziejnie! :( Chciałam sobie jeszcze zostawić wersję 2.6...

@Edit
Cytat: ghoot on 06.05.2012, 21:14:43

Dobrym wyjściem jest ściągnięcie wersji portable - ja tak zrobiłęm i nie narzekam :)

Portable 2.6 rozumiem? W takim razie chyba wypróbuję ten sposób, dzięki :)

Sooly:
Cytat: Cloud on 06.05.2012, 21:11:04

Nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle, ponieważ przy instalacji nie wybiera się folderu instalacji.

Wybiera się, wystarczy kliknąć Customize...

oldi:
@Cloud
CZyli masz identyczny problem jak ja? Ok daj od razu znać jak wgrasz nowe sterowniki.

Ok utworzyłęm nowy obraz w rozdz. 1600x1200 zzobaczcie co sie dzieje przy powiekszeniu raptem 200% gdy ruszam myszka obraz :( Powiem tylko że jedno słowo tu pasuje idealnie: "kaszanka"

Jak widzicie wyraznie ten projekt ma raptem 3 warstwy i nie tak duża rodzielczość. Nawet nie sprawdzam co by sie działo przy 15 warstwach i rozdezielczosci 3000x2000.
Co jest z tym gimpem :( W moim mniemaniu 2.8 powinien być lepszy niz 2.6. Czy ktos z windowsem 7 ma tez takie problemy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona