Jedno-okienkowy interfejs w wersji 2.8

<< < (5/17) > >>

Terrqge:

Też mi problem, wstawiasz GIMPa na osobny pulpit i działa.

Nie każdy ma Ubuntu ;), Chociaż w Win$hicie też można zainstalować sobie Virtualne pulpity :).

ikkiz:
Cytat: Terrqge on 22.09.2009, 20:46:00

Nie każdy ma Ubuntu ;), Chociaż w Win$hicie też można zainstalować sobie Virtualne pulpity :).

ej, ale wiesz Terrqge, że to obciachowo brzmi jak tak wszystkie produkty Microsoftu parafrazujesz słowem shit? Przez takie nastawienie i słownictwo nie traktuje się poważnie użytkowników wolnego oprogramowania.

Terrqge:
A kto ci powiedział że wszystkie :P, No dobra, już dobra... Ale nie off topujmy.

Gacko:
Cytat: Ziomioslaw on 22.09.2009, 17:51:05

Cytat: Dobrotek on 22.09.2009, 08:21:11

Cytat: Ziomioslaw on 21.09.2009, 17:07:39

No ja tam jesteś z tym 50% tradycjonalistów:) Trochę to teraz PSem zalatuje, ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadza.

Dobra robota z tłumaczeniem Ba®thez, Mmiicc.

Wiesz, często mnie denerwuje, jak podczas słuchania muzy czy robienia czego innego podczas pracy na GIMPie, cały czas minimalizuje się tylko to główne okno ;) A tak to wszystko w jednym, można dostosować do własnych wymagań. Coś jak własne biurko do tworzenia :)
Ten aktualny też nie jest zły, ale myślę, że z jednookienkowym będzie się lepiej pracowało, dlatego czekam niecierpliwie  ^^

Ke? A co to to? :P

Ziomioslaw:
Cytat: Dobrotek on 22.09.2009, 21:04:55

Cytat: Ziomioslaw on 22.09.2009, 17:51:05

Cytat: Dobrotek on 22.09.2009, 08:21:11

Cytat: Ziomioslaw on 21.09.2009, 17:07:39

No ja tam jesteś z tym 50% tradycjonalistów:) Trochę to teraz PSem zalatuje, ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadza.

Dobra robota z tłumaczeniem Ba®thez, Mmiicc.

Wiesz, często mnie denerwuje, jak podczas słuchania muzy czy robienia czego innego podczas pracy na GIMPie, cały czas minimalizuje się tylko to główne okno ;) A tak to wszystko w jednym, można dostosować do własnych wymagań. Coś jak własne biurko do tworzenia :)
Ten aktualny też nie jest zły, ale myślę, że z jednookienkowym będzie się lepiej pracowało, dlatego czekam niecierpliwie  ^^

Ke? A co to to? :P

No widzisz, nie wiesz nawet co tracisz.
Patrz posty wyżej, jakbyś nie zauważył, zostało to już wyjaśnione przez Ikkiza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona