Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Sygnaturki Calii  (Przeczytany 36957 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ubivbehwbcvjh
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

ubivbehwbcvjh

« Odpowiedz #42 : 03.05.2007, 19:08:46 »

CM raczej pasują do postaci realistycznych, co nie znaczy, że nie można ich użyć do komiksowych

Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #43 : 06.05.2007, 20:48:03 »

Napis zapewniam jest prosty systemowo/programowo jak wolicie Uśmiech
To nie render tylko specyficzny stock. Ja rozumiem, ze teraz clipping kask jest modne, ale wciskac to na kazda pracke/ sygnturke to bardizej niz nudne i na pewno nie jest rewelacyjne. Pobawie sie jeszcze z tym stockiem jak bede miec czas.
Brak_talentu
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #44 : 06.05.2007, 21:14:58 »

Calii slonko szkoda sie smucic ... tym bardziej ze ostatnia kolorowa praca nie jest znowu taka tragiczna jakby wydawalo sie ... bardzo ladnie dobralas kolory widze ze masz doskonale wyczucie wspolgrania kolorow cieplych z zimnymi ... nie ma tutaj razacych zgrzytow a biorac pod uwage ze praca jest jeszcze na warsztacie sciskam mocno kciuki za efekt finalny ...

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #45 : 10.05.2007, 12:33:29 »

Wlasnie mozna powiedziec.. hmm. napisalam pozegnalny Temat w sojuszu mowim na OGame, mam teraz bardzo malo czasu, ucze sie do zaliczen, a jest ich naprawde duzo, na gimp'a tez czasu nie mam niestety za duzo - wiec tylko szybciutko zmienilam pare rzeczy w obrazku i dostosowalam pod pozegnanie. Mam nadzieje, ze wroce jeszcze do tej pracki kiedys.

Brak_talentu
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #46 : 11.05.2007, 15:40:39 »

no nie pisz mi tutaj ze opuszczasz nas  Buzia na kłódkę zdasz zaliczenia egzaminy pozniej wyjedzisz na fajne wakacje i wrocisz szybciutko w nowym roku akademickim ... chyba ze zle zrozumialem post powyzej ... i tego sie bede trzymal

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #47 : 11.05.2007, 19:44:48 »

[h]ello
tak jak mowilam.. hehe nie mam czasu ani na gimpa ani na nic innego, ale jak wrocilam po pracy i mialam siasc do nauki - okazalo sie ze nie mam netu, to po telefonie do admina postanowilam wlaczyc GIMPa, oto rezultat:

P.S. Mam mnostwo zaliczen, potem examin z 3 lat z literatury niemieckiej, potem sesja, potem examiny dyplomoe, koncze studia licencjackie, Wiec nowego roku akademickiego nie bedzie Uśmiech narazie nie robie magistra

EDIT: zamiescilam obok orginal w porownywalnym rozmiarze. Widzac obok siebie dwie wersje musze stwierdzic ze w mojej - jest odchudzona troche i bardziej zmyslowa, zalezy od gustu oczywiscie Uśmiech
« Ostatnia zmiana: 19.05.2007, 15:53:15 wysłane przez Calii » Zapisane
noss
Użytkownik

Reputacja: 41 Offline Offline

GIMP: 2.8 + GAP
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #48 : 11.05.2007, 20:08:57 »

Bardzo ładna jest ta wanna no oczywiście Mrugnięcie
Podoba mi się, fajny delikatny styl. Bardzo miła i przyjemna dla oka.
Kolorystycznie jest zgrana, dopasowany jest również podpis.
Jedynym minusikiem jest szersza część ramki z lewej strony.

Brak_talentu
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #49 : 13.05.2007, 22:28:11 »

cos pieknego Calii ... jestem pod duzym wrazeniem tej kapieli ... zmylas mi glowe ta praca ... az mi dech zaparlo

Nightquest
Użytkownik

Reputacja: 12 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #50 : 16.05.2007, 12:06:24 »

sygnatura fajna, ale ramka po prawej mi sie nie podoba, no i.. moglas sie swiatlem/cieniem pobawic bo to duzo daje Mrugnięcie ja bym proponowal ta panienke troche "wgniesc" w tlo ;p

" login, pass, nick, spam znikl, “chodz na zielone”. "
Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #51 : 19.05.2007, 12:42:32 »

Tutaj juz jest swiatlo i zabawa swiatlem. Nie lubie przesadyzmu. I sztucznego swiatla ktore robi z pracki mdle mleko i ja szpeci.

Polaczylam dwa posty.

jak to bywa u mnie najczesciej w chwilach gdy mnie zalewaja obowiazki - mam ochote zbuntowac sie i zrobic cos na przekor, wiec posiedzialam troche przy GIMPie. W sumie to jest to mala manipulacja zdjeciem, ale uzyskanie zadowalajacego mnie efektu zajelo mi odrobine czasu. Oto pracka rozpoczynajaca pewna serie... ;-)

EDIT: Patrzac na dwa otwarte okienka z moja pracka i samym zdjeciem powierzchownie - zapewne malo moze sie komus wydawac mojej pracy, jednak pracujac osobno na wycietej powierzchni skory bylo o wiele precyzyjniejsze w efektach, niz "ozywanie" masowe kolorow i wyostrzanie calosci. Drobne zabiegi koloryzacji tu i ówdzie, powiekszenie cienia etc...

« Ostatnia zmiana: 02.06.2007, 10:31:09 wysłane przez Calii » Zapisane
matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

JID: matiusmm@aqq.eu
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #52 : 19.05.2007, 12:49:39 »

nie oceniam bo nie wiem co zrobiłaś, jak dla mnie na czas "teraz" to jest tutaj tylko wklejony stock i napis  i nic więcej

Saphir
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #53 : 19.05.2007, 14:33:01 »

Ta praca z wanną... Coś pięknego, mimo, że niezbyt się przy niej napracowałaś... Świetna kolorystyka.
Ta ostatnia... Mimo, że wpadłaś w prosty styl, czyli bez przesady, to dobrze wykorzystujesz efekty, mimowolnie je ukrywając...
matiusmm, czy dla Ciebie liczy się, ile człowiek wpakował świecących kropeczek w grafikę? Dla mnie chodzi o przesłanie w takich pracach. I bynajmniej nie chcę Cię prowokować do dyskusji.
Edit:
Tak, Calii, teraz dokładnie widać, że jednak pobawiłaś się kolorami, co polepsza jeszcze ocenę pracy. Widzisz, matiusmm? Jednak coś zrobiła lepszego.
« Ostatnia zmiana: 19.05.2007, 15:47:28 wysłane przez Saphir » Zapisane

Grafika robiona przez kogoś innego na zamówienie.
matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

JID: matiusmm@aqq.eu
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #54 : 19.05.2007, 16:26:28 »

jak chcesz coś przesłać to użyj komórki Język

a tak na serio jak chcesz sie bawić w jakieś przesyłanie czegoś do ludzi, to weź aparat i rób zdjęcia, w tej pracy dałbym raczej świetną ocenę fotografowi, cali tylko  to wzięła w ramkę i kolorami sie pobawiła, nic nadzwyczajnego, co innego jakby ona zrobiła to zdjecie

Calii
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #55 : 20.05.2007, 00:18:53 »

Nie bede komentowac wiadomosci powyzej, za to zamieszczam produkt wieczornego odpoczynku:

Oyasumi nasai Uśmiech 2
Dobranoc Uśmiech 2
« Ostatnia zmiana: 20.05.2007, 08:29:19 wysłane przez Calii » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Sygnaturki Calii
Skocz do: