Gimp, Gimp. Gimp gimp gimp gimp.
Gimp gimp gimp Gimp gimp gimp?

Gimp gimp gimp gimp gimp, gimp i gimp gimp

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aOgólne dyskusjePomocna dłońGIMP - pomoc (Gimp: be@)Gimp: Dlaczego nie mogę otworzyć png zapisanego w photoshopie.
Gimp: 1 [2]  Gimp
GimpPobierz PDF
Gimp Gimp: Dlaczego nie mogę otworzyć png zapisanego w photoshopie.  (Gimp 1621 gimp)
0 gimp i 1 Gimp gimp gimp gimp.
be@
Moderator globalny

Reputacja: 49 Gimp Gimp

Gimp: Gimp
GIMP: 2.8
Licencja: CC-BY
Gimp: 7 203
Galeria Użytkownika

Gimp gimp
« Gimp #14 : 14.02.2023, 15:54:20 »

Teraz rozumiem, przepraszam za zamieszanie.
Nic nie szkodzi, ta sygnatura faktycznie przez swoją wysokość trochę nietypowo wygląda i może wprowadzać w błąd + sformułowanie "załączać" zamiast włączać Mrugnięcie

Gimp
Ale nie rozumiem jak można udzielić pomocy nie widząc oryginału o którym mowa że są z nim kłopoty.
Ano ja też pisałam, że musiałabym tą grafikę u siebie zbadać. Zawsze przecież można było podesłać na pw, jeśli nie można jej upubliczniać. Chociaż i tak nie gwarantuję, że wówczas będę w stanie rozwiązać problem, dlatego już nie nalegałam Język

Gimp
Gimp: 1 [2]  Gimp
GimpPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aOgólne dyskusjePomocna dłońGIMP - pomoc (Gimp: be@)Gimp: Dlaczego nie mogę otworzyć png zapisanego w photoshopie.
Gimp gimp:  

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.