ok, przyjmuję.
Co do tematyki, ok, muzyka mi pasuje, ale wolałbym jakieś konkrety, bo u mnie z weną ostatnio cienko.
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Po prostu muzyka. Tapeta związana z muzyką. Nie wiem, możesz tam dać zdjęcie ulubionego rockowego zespołu, gwiazdę popu, jakiegoś emo

Wszystko co kojarzy Ci się z muzyką. Inaczej, przykro mi, nie idę na taką bitwę. Wiesz, lubię mieć bardziej wolny temat, jakoś łatwo wtedy idzie.
Głosowanie proponuje anonimowe, do 7 głosów, 7 dni lub 4 przewagi.
To może lepiej do 7 lub 11 głosów, do 7 dni? Bez przewagi. Bo wiesz, raz trafią się z takim gustem, raz z takim, a czasami przyjdzie najpierw grupka 5 ludzi, zagłosują na pracę A, potem przyjdzie 15 ludzi chcących głosować na pracę B, a tu niespodzianka - głosowanie zamknięte.
Rozmiary preferuję ustalić, ponieważ zupełnie inaczej bedzie wyglądać tapeta na telefon a inaczej na PC. Bo w końcu mamy zrobić tapetę a nie pionową sygnaturkę.
Tak więc wole abyśmy robili w rozdzielczości np. 1024x768.
Przystajesz na moje warunki?
To może lepiej, zmieńmy typ na "Tapeta na PCta"? Wena podpowiada mi trochę inne rozmiary, niż te które podałeś. Wiesz co? Mam pomysł. Może po prostu niech będzie do wyboru kolejno: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200, 1920x1080 (choć mi przy rozdziałce Full HD GIMP się zawiesi

). Może być?
Achh, no i bym zapomniał!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! ! ! 
Wieeelkie dzięki!