Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Pierwszy lay  (Przeczytany 1406 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
streetzg
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

streetzg

« : 15.12.2009, 22:53:31 »

Witam, miałem zrobić zwyczajną stronę informacyjną, wyszło mi to: http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1209/gimpekba21.png .
To moja pierwsza praca, więc powiedzcie mi co najlepiej zmienić, dodać, poprawić Uśmiech

P.S. Trochę zrypałem te zaokrąglenia, bo zmieniałem kolorki. Poza tym tam w menu jest też trochę zrypane, ale to sie wytnie Duży uśmiech
Rafal199
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 16.12.2009, 15:57:11 »

Co to za namazane napisy pod napisem Lekarz coś tam i co to jest to zielone w prawym rogu banera Co? Cały czas niebieski kolor jakieś przebarwienia w "gdzie jesteśmy" ogólnie jak na pierwszy raz szału nie ma :/ Ty to masz zakodować czy tylko zaprojektować bo jak kodowanie tak dobrze ci idzie jak "projektowanie" gratulacje dla tego lekarza który ci to zlecił może i nie są to miłe słowa ale szczere Mrugnięcie Mogę nie mieć racji ale to jest zrobione w 1-2h na odwal się Uśmiech
Pilej
√ ι ק

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 16.12.2009, 23:06:56 »

Dobry układ elementów, ale to niestety jedyny atut.  Typografia tragiczna nie jest, ale daleka od ideału, w menu troche mało czytelna czcionka.  Kolory mało urozmaicone, brak cieniowania, za mocne ramki. Nie musisz wszystko w boxy wkładać.  Poziome menu mogłeś dać na wolnej przestrzeni, ten pasek jest niepotrzebny. Poobserwuj trochę dobre szablony na dA tudzież cssmanii.

goyaka
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 17.12.2009, 16:00:46 »

Jak dla mnie to totalna tragedia... Nieco tylko lepiej niż jakby to zrobić w Paincie (choć tam też da się to dużo lepiej wykonać). Tragedia!

//Pilej: Tragedia to jest twój post. Jeśli coś się nie podoba, to napisz co, co zmienić, jakieś sugestie itp.
« Ostatnia zmiana: 17.12.2009, 17:50:33 wysłane przez Pilej » Zapisane

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DWebdesign (Moderator: Hasia)Wątek: Pierwszy lay
Skocz do: