Ukazała się wersja rozwojowa 2.9.4 i stabilna 2.8.18

<< < (3/5) > >>

piotrdrag:
A ja bym się zgodził - żaden zwykły użytkownik nie powinien potrzebować samodzielnie kompilować programów. :)

MareroQ:
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Ta rada to była tylko parafraza cytatu z tego wątku.

Mam Piotrze pytanie;
filtry Gegl są przetłumaczone tylko w ok.20% - kiedy można spodziewać się całości?

piotrdrag:
To bardzo dziwne. GEGL jest przetłumaczony w całości już od dawna. Używasz oficjalnej czy samodzielnej kompilacji? W pierwszym przypadku najlepiej byłoby zgłosić bug programistom. W drugim - na pewno używasz wersji 0.3.8?

MareroQ:
Trochę nam się pomieszały wątki  :)
Pytanie dotyczyło 2.9.5 a pochodzi z Dark Refraction Nightly Builds of The GIMP (z 15-07-2016).

ps. Przed chwilą skończyłem instalację 2.8.18 - sprawdziłem GEGL i problem jest identyczny....

Młotowładny:
O, dla mnie to ciekawa wiadomość i na czasie, bo na stronie https://www.gimp.org/downloads/ wciąż link wciąż prowadzi do 2.8.16.

Dlaczego instalator wersji 2.8.16 można pobrać w kilku różnych wersjach (aż do gimp-2.8.16-setup-6.exe)?
Ciekawi mnie to, bo tak na chłopski rozum, to przecież jeśli wersja jest oznaczona jako 2.8.16 to powinna mieć jeden instalator a nie kilka, które zmieniają się w czasie. Ale skoro już tak jest to wytłumaczcie proszę dlaczego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona