GIMP 2.8.6
be@:
Czy wszystkie poprawki, które zrobił POGO dla 2.8.2 czy tam 2.8.4, w v 2.8.6 trzeba dodawać od nowa? Pytam, bo np. czcionka znaczki znów nie działa. Myślałam, że w 2.8.6 będą te błędy naprawione a teraz znów mam się matolić z podmienianiem bibliotek >:( Do tego nawet już nie pamiętam, co tam jeszcze było naprawiane...
@Edit:
Zauważyłam za to, że filtr: Renderowanie -> Natura -> Płomień działa teraz prawidłowo. Więc coś tam jednak poprawili :)
POGO:
Czy wszystkie poprawki, które zrobił POGO dla 2.8.2 czy tam 2.8.4, w v 2.8.6 trzeba dodawać od nowa? Pytam, bo np. czcionka znaczki znów nie działa. Myślałam, że w 2.8.6 będą te błędy naprawione a teraz znów mam się matolić z podmienianiem bibliotek Zły Do tego nawet już nie pamiętam, co tam jeszcze było naprawiane..
Fonty trzeba naprawić.
Ryychuu:
Cytat: POGO on 23.07.2013, 19:41:43
Czy wszystkie poprawki, które zrobił POGO dla 2.8.2 czy tam 2.8.4, w v 2.8.6 trzeba dodawać od nowa? Pytam, bo np. czcionka znaczki znów nie działa. Myślałam, że w 2.8.6 będą te błędy naprawione a teraz znów mam się matolić z podmienianiem bibliotek Zły Do tego nawet już nie pamiętam, co tam jeszcze było naprawiane..
Fonty trzeba naprawić.
Może skrobnijcie jakiś skrypt do tego, co by podmieniało te liby, nie ma sensu każdorazowo się z tym bawić.
be@:
U mnie jeszcze w 2.8.6 przestał działać G'MIC i też musiałam podmieniać bibliotekę ale poza tym i fontami już więcej problemów nie zauważyłam. Przynajmniej na razie
anuszka:
Cytat: bea on 23.07.2013, 22:22:55
U mnie jeszcze w 2.8.6 przestał działać G'MIC i też musiałam podmieniać bibliotekę ale poza tym i fontami już więcej problemów nie zauważyłam. Przynajmniej na razie
U mnie podobne problemy zauważyłam
Nawigacja
[#] Następna strona