Pojawił się GIMP 2.8!

<< < (2/31) > >>

ghoot:
Trzeba chyba jeszcze poprawić kilka rzeczy na gimp.edu - można zrozumieć ale dziwnie brzmi na przykład "Wiele pracy uczyniono też poza powierzchnią." czy "Całkowita użyteczność została poprawiona o wskaźnik ekranowy(...).".
Mój ulubiony "(...)GIMP daje nam nowoczesny wzgląd na wygląd i działanie wszystkiego" :)

Gacko:
Nie jesteśmy profesjonalistami jeśli chodzi o tłumaczenie :P
Wskazane błędy poprawiono, mam nadzieję, że teraz już lepiej to wygląda. Co zaś tyczy się wskaźnika, generalnie jest ok - zamieszczono nawet podgląd, jak to wygląda :)

Jeżeli znajdziecie więcej błędów, dajcie znać ;)

ghoot:
Chodziło mi nie o "wskaźnik ekranowy" (wiedziałem o co chodzi z 2.7 i RC 2.8), ale o "całkowitą użyteczność", bo według mnie trochę dziwnie to brzmi. Ale nie jestem ekspertem od polszczyzny, więc może przesadzam.

Ziomioslaw:
Wybaczcie, tekstu było sporo, a tłumaczyłem na szybko. Powinien przejrzeć, ale...
Dziękuję za to, że czuwacie.

ghoot:
W artykule podany jest link do podsumowania wszystkich zmian (http://www.gimpusers.com/tutorials/gimp-2-8-features-preview-april-2010)
Może warto by przetłumaczyć i ten artykuł? Można szybko zapoznać się tam z wszystkimi nowymi funkcjami. Mam teraz trochę czasu i mógłbym przetłumaczyć lub pomóc w tłumaczeniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona