Pojawił się GIMP 2.8!

<< < (6/31) > >>

ProJumz:
Nadal są rozpikselizowane pędzle w oknie wyboru pędzla :( Liczyłem że to naprawią bo w 2.7.5 też to było.

molypse:
Nie działają skórki z bibliotek GTK a ten szary i nudny interfejs nie jest zbyt ciekawy.
Tryb jednookienkowy działa całkiem dobrze.

Interfejs na niskich rozdzielczościach się rozjeżdża i niektóre okna się po prostu nie mieszczą na ekranie.

Nie podoba mi się, że trzeba 2 razy zapisywać plik. Raz jako *xcf, a następnie gotową prace eksportować do *png lub *jpg. Kiedyś wystarczyło w oknie zapisywania pliku zmienić rozszerzenie i już a teraz poplątali tak, że gorzej być nie może...

Cloud:
Według mnie takie zapisywanie jest całkiem wygodne, nie trzeba zmieniać w okienku rozszerzenia. Wystarczy się trochę przyzwyczaić.

Ziomioslaw:
Cytat: molypse on 06.05.2012, 12:13:24

Nie podoba mi się, że trzeba 2 razy zapisywać plik. Raz jako *xcf, a następnie gotową prace eksportować do *png lub *jpg. Kiedyś wystarczyło w oknie zapisywania pliku zmienić rozszerzenie i już a teraz poplątali tak, że gorzej być nie może...

To nie pojawiło się w tej wersji, istniało zdaje się wcześniej.

Cloud:
W zasadzie pojawiło się chyba w wersji RC1, bo nie przypominam sobie żeby było, w którejś 2.7. No może w ostatniej z tej linii, ale wątpię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona