GIMP 2.6.7

<< < (2/2)

Gacko:
No i kit. Po prostu jestem zawiedziony. GIMP 2.6.7 po prostu pada dokładnie co 3 wykonywaną operację (np. filtry). Po prostu zawiesza się. Zmuszony jestem, by wrócić do 2.6.6 i poczekam se na 2.8

Chyba, że jest jakieś rozwiązanie problemu, albo to jest niestabilna wersja bo developerska (jako, że oznaczona cyfrą nieparzystą...) <- w takim razie dlaczego jest w dziale download jako wersja stabilna? :P

Wiem, że zabluźnię, ale korzystam z Visty - procek i RAM wyrabiają jak trzeba, więc nie dopatrzyłem się przyczyny kłopotu w podzespołach (no nie licząc Winshita :P)

Qba_:
Nie wiem, czy to pomoże, ale spróbuj zainstalować GIMP-a na innej partycji. Czasami nawet takie coś może pomóc, bo jak wiadomo Łindołs jest nieprzewidywalny :P.

mmiicc:
Cytat: Dobrotek on 12.09.2009, 22:53:44

No i kit. Po prostu jestem zawiedziony. GIMP 2.6.7 po prostu pada dokładnie co 3 wykonywaną operację (np. filtry). Po prostu zawiesza się. Zmuszony jestem, by wrócić do 2.6.6 i poczekam se na 2.8

Napisz w punktach co trzeba zrobić aby GIMP się zawiesił. Jeśli jest to powtarzalne to jest błąd programu i wypadałoby go zgłosić na Bugzillę.

Cytat: Dobrotek on 12.09.2009, 22:53:44

Chyba, że jest jakieś rozwiązanie problemu, albo to jest niestabilna wersja bo developerska (jako, że oznaczona cyfrą nieparzystą...) <- w takim razie dlaczego jest w dziale download jako wersja stabilna? :P

Druga cyfra (2.6.7) mówi o tym czy wersja jest stabilna (cyfra parzysta), czy deweloperska (cyfra nieparzysta).

Gacko:
Najpierw zobaczę, czy Qba faktycznie miał rację. Jeżeli Qba nie miał racji, to zeedytuję posta i napiszę co robię, że u mnie pada.

Edit: Jednak Qba miał rację. Wszystko przez te C:\ D:\ E:\ itp -_-" I wszystko śmiga  <aniolek>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona