GIMP został przyjęty na GSoC
ba®thez:
Lista przyjętych organizacji do Google Summer of Code 2009 została opublikowana. Ta strona jest głównym źródłem informacji dla studentów o projektach których szukają, oraz przewodnikiem dla wszystkich organizacji których podania zostały przyjęte.
Sprawdź stronę wiki z pomysłami dla poszczególnych projektów lub zaproponuj własne na kanale IRC lub liście mailingowej GIMP-a dla programistów
Oryginalny news na www.gimp.org.
Linki podane są do strony gimp.linux.pl, gdyż jestem nieszczęśliwym posiadaczem neostrady tp
Sebastian:
Mam nadzieję że to pomoże w rozwoju programu.
Swoją drogą nie ma żadnych informacji na temat ilości wersji rozwojowych jakie czekają nas do zobaczenia następnej wersji?
mmiicc:
Dziś minął termin zgłoszeń studentów. Do kodowania GIMP-a jest 45 zgłoszeń. Teraz deweloperzy wybiorą najlepszych kandydatów i zobaczymy co dobrego z tego wyniknie. Dodam, że przyjęci studenci otrzymają od Google stypendia w wysokości 4500 dolarów amerykańskich.
Nose4s:
mówisz o świecie? a z polski tez można było się zgłaszać ? czy to raczej niemożliwe?
mmiicc:
Cytat: Moses on 03.04.2009, 23:04:58
mówisz o świecie? a z polski tez można było się zgłaszać ? czy to raczej niemożliwe?
Dlaczego nie? Cały świat bierze udział w GSoC. Wystarczyło być studentem i mieć pojęcie o kodowaniu. :) Ja żadnego z tych warunków nie spełniam ;)
Nawigacja
[#] Następna strona