Zostań autorem obrazka startowego GIMP-a 2.6
n-pigeon:
Kordix aktualny spalsh mi przykładowo się podoba nie jest na pewno amatorsko zrobiony. Po za tym kogo obchodzi czy ktoś uważa jakiś program za profesjonalny. Ja mam oryginalnego pełnego i nabytego drogą kupna Corel Paintera X najbardziej profesjonalna aplikacje do tworzenia obrazów i ilustracji, a i tak uważam że Gimp jest profesjonalny. Mimo ze uwielbiam mojego Paintera to już parę razy mi się wykopyrtnął podczas zapisywania (ale teraz wiem jak tego uniknąć) a Gimp nigdy mi się nie wykrzaczył.
Jak uważasz że ktoś kto ma Photoshopa uważa że każdy inny program to gówno to zobacz sobie ten tutek i posłuchaj co autor mówi o Gimpie http://idrawgirls.blogspot.com/2008/03/drawing-cute-animal-and-critter-black.html
Gimp od wersji 2.6 stanie się profesjonalna aplikacją pełną gębą dzięki GEGL
Za konkursem jestem za też chciałbym poznać propozycje splashy użytkowników :P
RRH:
Mi bardzo się podoba spash w wersji deweloperskiej. Zarówno ten i poprzedni to digital painting.
Hej Pevel! Może spróbujesz? :D
Unga Bunga:
Ten mi sie podoba zrobie sobie z niego sygnature :)
Mojej strony startowej pewnie by i tak nie przyjeli chociaż jak bym zrobił z 10 warstw pędzli, dobry render, napis i porzadny switło cień... :D
BartisKing:
Dobry pomysł z tym konkursem. Popieram też RRH, że Pevel miałby duże szansę.
ba®thez:
Ale Unga Bunga też miał by duże szanse. Bardzo mi się podoba, poprawił byś trochę i na pewno byłbyś jednym z tych nad którymi zastanawialiby się developerzy.
Nawigacja
[#] Następna strona