GIMP 2.6 już w lipcu?
@Cakper:
Cytat: Adrian437 on 01.05.2008, 00:25:27
Myślę że chlopaki się postarają i zrobią coś lepszego od PS'a :P
No nie przesadzajmy znowu, szkoda mi studzić wasz zapał, ale chciałem tylko delikatnie przypomnieć, że za GIMP-em stoi grupka pasjonatów, a za PS-em setki programistów na etacie, ot taka mała różnica :)
Co nie oznacza, że nie trzymam kciuków za GIMP-a ;)
Loombago:
Cytat: Adrian437 on 01.05.2008, 00:25:27
Cytat: CaceK on 23.04.2008, 21:20:43
W takim wypadku może nie będzie trzeba długo czekać na grupowanie warstw...
Grupowanie by się mi przydało przy robieniu np. przycisków na stronę...
Myślę że chlopaki się postarają i zrobią coś lepszego od PS'a :P
Przycisków jak przycisków. Jak czasem robię cały layout pod www i ma on ponad 400 warstw to wyrywam sobie włosy z głowy jak przychodzi mi tym zarzadzać.
ba®thez:
http://gimp-brainstorm.blogspot.com/ - blog z pomysłami na nowy wygląd GIMPa (wspominała już o nim kamila.g ale przypomnę). Niektóre z pomysłów są bardzo fajne (najbardziej podoba mi się okrągłe menu narzędzi wokół wskaźnika, grupowanie narzędzi na pasku oraz jedno okno). Jeśli macie czas i pomysły, możecie wrzucać wasze rozwiązania.
n-pigeon:
Super! Nareszcie rozwój GIMPa przyspieszy, dobrze się dzieje dwie moje ulubione aplikacje aktualnie wypuszczają wersje pełną naprawdę genialnych ficzerów. Mam na myśli Blendera i GIMPa rzecz jasna po za tym obie aplikacje w następnej wersji mają mieć kompletnie przebudowany i odnowiony interfejs czy można chcieć czegoś więcej? :P
A tak po za tym witam wszystkich jestem tutaj nowy :)
GrafiK:
Podajcie link na forum jak bedzie :D
Nawigacja